• Hogthar
    Űrcsatáknál igaz, hogy a domborzattal nem kell foglalkoznod, sőt a légköri tényezőkre sem kell figyelned, de ha belevesszük, hogy a jelenlegi rendszerrel, mint ahogy írtad is, annyi irányú mozgást számításba kell venni, hogy csak a mozgáshoz 2 Joy épphogy elég!
    Ebbe nem vettük bele a fegyverzet külön kezelését.
    Na mármost a fegyverzet külön kezelését nem mindenki veszi fontosnak, de mint írtam korábban, főleg játékosok ellen, ha arra mész amerre tüzelsz legtöbb esetben frontális ütközés az eredmény.
    A fegyver külön kezelésével viszont irány változtatásoknál is tudsz célra tüzelni.
    Ezért is egy másodpilóta, aki kezeli neked a fegyverzetet hatalmas előnyt jelentene harcoknál.

Mielőtt elkezdtem vásárolgatni én is láttam Noobifier videóját, ezért is van 2 joystickom is.
    viszont a harcokat nálam jelenleg nagyobb a prioritása a fegyverzet külön kezelésének, mint az odalazásoknak, mert 300 fölötti sebességnél strafe-vel nem mész sokkra. A rotációkat viszont megkapod bal joyon is, mind 3-at.

Félre ne értsetek, nem akarom az én beállításaimat másra erőltetni, csak pont az elmúlt fél évben kísérleteztem kifejezetten az ideális irányítással, 4 konfigurációt is próbáltam és gondoltam megosztom a tapasztalatokat, tán ha tudtok belőle ötleteket nyerni.

Jelenleg azon gondolkozok hogy veszek egy ilyet: VirPil Mongoos T50
    Ennek több kisebb stickje is van ami rendelkezik tengellyel, így egy Joyon tudnám kezelni a hajó teljes mozgását, mellette egérrel a fegyverzetet és hagyományos gépkocsi pedállal a sebességet. 2-3 hónap ha beruháznék rá és esetleg érdekelne titeket miként vált be leírom majd a véleményem.