• Hogthar
    Van TrackIR-em és két Joystickom is.
    1. Sajnos a játék nem támogatja a legjobban a fejmozgást követést.
    Mondok példákat. Van a hud ami kijelzi a radart és egyéb dolgokat, ha el nézel jobbra vagy balra a hud ott marad középen.
    Ráadásul ha kicsit mozgolódsz a székben már nincs centerbe.
    2. sisak probléma.
    Az alap sisakkal nincs gond, de vannak a páncélozott sisakok.
    azoknál van egy kivágott rész amin keresztül kilátsz. na mármost amikor nézelődsz a sisak nem követi le a fejed, tehát elnéznél jobbra és megnézheted a sisakod belülről.

2 Joysickos megoldást javasolják elég sok helyen ezért én is kipróbáltam.
    Személy szerint én nem javaslom. A következő a probléma vele. A hajón a fegyverzet külön is mozgatható mint egy turretnek. A 2 joystickos megoldásnál viszont kivitelezhetetlen, hogy külön kezeld az ágyút. Tehát harcnál a fegyverzet oda néz amerre haladsz. Ez jól hangzik és jól is lehet vele harcolni, de van egy hatalmas nagy hátulütője. Harc közbe nagy sebességgel közlekedsz és arra koncentrálsz, hogy minél többet ráengedj az ellenségre, ezért a legtöbb esetben simán frontálisan ütközöl. Az ai az még csak-csak próbál kikerülni de játékosoknál legtöbb alkalomnál frontális ütközés a végeredmény.
    Számomra a joy és az egér kombó jött be a legjobban. Csak ehhez bal kezes Joyra van szükség. Ilyenból jelenleg 2 van a piacon.
    Ezzel az az egy gond lehet, hogy találni kell egy megoldást a sebesség adagolására.
    Mivel foglalkozok verseny szimulátorokkal is van pedál szettem. Én arra állítottam be a sebesség adagolást, és vele könnyebb is kezelni a hajót. Harcnál nem megyek soha frontálisan az ellenség felé és mivel egérrel már jól megtanultam célozni más játékokban így vele elég könnyen szét tudom szedni az ellenfeleket.

Viszont ha ez a verzió nem fekszik annyira, a 2 joy verzió sokkal jobb mint az 1 db jobbkezes joy, főleg, hogy ezeket repülőszimulátorokhoz tervezik. Viszont itt több irányú mozgás is lehetséges. tudsz emelkedni süllyedni és oldalazni is + ba egy valós repülővel ellenben.