• lonvard
    Az LTI miatt ez stratégiai befektetésnek minősül. Tehát ha feltételezem hogy a következő 10 évben sokat fogok ezzel a játékkal játszani, akkor kelleni fog majd egy indulóhajó, amiben jelentős termelő potenciál van, hogy ha bármi történik, ne meztelen seggel kelljen kezdeni. A játék első évében még nem nagyon fog ez izgatni, de tegyük fel 5 év múlva már nem biztos hogy mosolyogva kezdeném ismét egy avengerben, üres zsebbel. Tehát akkor már ott fogunk tartani, hogy bázisokat akarunk építeni, meg ilyenek. Hosszútávon mindenképpen megéri, mert kevesebb grindelési időbe fog telni, hogy elérjük a céljainkat. Első évben ez még nem nagyon számít, de sok év múlva az is elveheti a kedvemet az egésztől, hogy ismét alapokról kell indulnom, és 585-ször kell ingáznom két bolygó között, hogy legyen egy normális hajóm, ami ráadásul elveszhet. Az értékét meg le lehet fordítani úgy is, hogy ha én 150 játékórával szedném össze alapokról a carrackot, viszont 120 real time munkaórával meg tudom vásárolni LTI-sen, akkor értékben is jobban jártam. Hosszútávon mindenképpen, mert utána ezzel a hajóval sokkal gyorsabban lehet termelni (raktér modulokat beépítve), és ha akarok valami más hajóval játszani, kevesebb ideig tart majd összeszedni.