• Hogthar
    Mielőtt belekezdesz, ha jól értelmezem te a SQ42 combo-val vetted meg a mustangot vagy aurorát és azt upgradelted tovább Avanger-re ugye?
    Csak azért kérdezem mert a 100i ből nincs SQ42 combo ha jó tudom, tehát azt külön be kell szerezni.
    Ha szeretnél LTI hajót két dolgot tehetsz leírom mind 2 lépéseit.

1 verzió amikor beváltod store creditbe a jelenlegi hajód, megveszed a 100i gamepackeget és upgradeled.
    -1.: Beváltod store creditbe a jelenlegi hajód, ezt már most megtudod tenni úgy is hogy nincs semmi más hajód.
    Ezt a my hangar részlegen tudod megtenni, rákattintasz a game pacage-re és exchange to store credit.
    -2.: megveszed a 100i game packeget
    -3.:megveszed hozzá store creditből a 100i to 300i upgradet majd a my hangar részlegen aktiválod is.
    Store creditből a payment résznél lehet használni, a cupon és store credit részen. a jó hír hogy arra nem megy rá az adó, tehát kevesebbet fogsz fizetni mint amennyit ír az upgrade-re.
    -4.:300i upgradeled amire csak szeretnéd, ha combot vettél akkor több store credited lesz tehát egyből már tudsz venni nagyobb hajót is, ha jól számoltam a freelancerből a Durr változatot betudod szerezni.

2 verzió szeretnéd megtartani a SC42 combo kedvezményét de mégis kellene LTI hajó.
    -1.: Beváltod store creditbe a jelenlegi hajód.
    -2.: a store creditből megveszed a leárazott SC42+mustang alfa vagy a leárazott SC42+Aurora kombót.
    -3.: ez mellé megveszed a Standalone 100i verzióját.
    -4.: a megmaradt store creditből (a kedvezményből szerzett + és az avanger ára) felupgradeled a 100i

remélem tudtam segíteni :)