• lonvard
    Ezt tényleg nem tudtam. Francba. De még azért lesz LTI-s akció, ha láttok ilyet, légyszi jelezzétek.

Freelancer max azon nem túl sok hajó közé tartozik, amelyik kívül-belül tetszik, és a fő szempontom, hogy akármilyen hajóm van, azzal szeressek játszani. Tulajdonképpen az összes hajót elcseszhetik belülről, ha nekem van 2-3 hajó ami tetszik, a többi nem fog érdekelni. :D
    Ezen kívül a funkciója tökéletes induláshoz, ha az ember alól szétlövik az utolsó hajót is, szerintem szívesen kezdi újra egy freelancer maxban. A játék elején úgy is inkább törvénytisztelő leszek, amíg kitapasztalom, hogy mi hogyan működik, mik a veszélyes szektorok, és egyáltalán összeszedem a tudást, hogy hogyan is kell túlélni, szóval erre a freelancer nagyon jó lehet szerintem. Tapasztalt játékosként, évek múlva biztosan egy HULL C-nek örülnék például, mint LTI-s kezdőhajó, vagy inkább carracknak, de teljesen kezdőként nem biztos hogy olyan kell, pláne hogy a játékban kell hogy legyen motiváció, amiért az ember profitot termel, és a carrack az egy ilyen elérendő cél, tehát nem olyan jó egyből megvenni azt a hajót, amiért küzdhetne az ember a játék korai szakaszában hónapokig akár. Csak hát LTI-vel együtt egy carrack az már nagyon csábító, szóval tényleg az lesz a vége, hogy eladom érte a májamat.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.04.17. 14:08:14