lonvard#3128
Ami értékelhető idáig, az a Jyn Erso története. Emiatt reménykedem én is a Han Solo-s szálban. Mindkét fősodort vivő rész koppintotta a korábbi epizódok jelentős hányadát. Én ezen akadtam ki. Amit meg nem koppintott, az harmatgyenge. Valahogy nincs összerakva az univerzum. A komplett lázadásból maradtak pár tucatnyian? A gonoszok vannak ketten. Ebből a sithet legyőzte az előző részben kardpárbajban egy kardozni sosem tanult lány, aki azóta már tök jól kardozik, bár azóta sem tanulta ezt. Elkezdtem értékelni, hogy George Lucas a sokat köpködött 3 epizódját milyen alaposan összerakta. Azért az a sztori át volt rágva néhányszor, még ha végül gyermeteg is lett sok pontján. Meg azért milyen csaták meg milyen kardpárbajok voltak már abban. Ebben az újabb részben a végén meg felállt egy rakat lépegető félkörívben, nulla gyalogsági támogatás, nulla csata, csak lőnek egy ajtót. A Hoth bolygó csatájának paródiáját sikerült megcsinálni. A Luke-al való párbaj meg a Darth Vader-Obi Van paródia. Na nem folytatom. Ekkora szar forgatókönyvet!!!. Én meg még azt hittem, hogy a humorával fogják agyoncsapni, de az meg meglepően működött nálam. Na megyek tényleg.