• MasterMason
    Akkor neked is újra leírom, én arra a képre mondtam, hogy annál jobb bármelyik hajó cockpitje ed-ben, ez nem jelenti azt, hogy minden hajó belseje jobb ed-ben mint sc-ben. Nem kell végletekben gondolkodni, pl ha azt mondom, hogy azon a képen szar az a bolygó és kurvára nem tűnik realisztikusnak, az nem azt jelenti, hogy minden bolygó szar benne.

Amúgy persze, hogy volt a gépemen sc, több tíz giga volt már akkor nulla tartalommal, rengeteg buggal, és akkor töröltem, hogy majd még később ránézek. Jól nézett már ki akkor is a hangár is meg minden, csak éppen semmit nem lehetett vele csinálni. Most nézegessem a textúrákat?!

Jön valami újítás akkor mindig ránézek, de most 3.0-nál is olvasom, hogy framerate gondok vannak mindenkinél.

Egyébként anno ezt írtam, hogy Braben ezért csinálta jól, mert csinált egy alapot amivel el lehetett indulni, lehetett kereskedni harcolni stbstb. Itt is ezt kéne, hogy valami érdemi produktum jöjjön, hogy lehessen vele valamit kezdeni. Ne csak nézelődni.