lonvard#2866
Szerintem az Elite 1. része picivel még szebb is, mint az SC lesz. Néhol leesik a poligonszám, ezt elismerem, de 150 millió dollár különbség tuti nincs. :)
Egyébként a két játék közti különbség abban mutatkozik meg mindenki számára egyértelműen, hogy az ED engem nem érdekel, és még csak le se töltöttem, az SC-t meg már meg is vettem. Ez a bizonyíték! :D Mert mért? Mert engem nem az izgat, hogy döcögök egy űrhajóban a cockpitot bámulva és eladok valamit, engem egy nyitott világú Mass Effect érdekel szimulátorszerűen irányítható teljesen bejárható űrhajókkal, építkezéssel, túlélősdivel, és ha ezen belül eljátszom a kereskedőt az úgy már érdekel, mert ott már kereskedőnek lenni csak egy állomás a karrierben. Egyszerűen a potenciál a két játékban ég és föld. Star Citizenben elkezded egy aurorában, és a végére összeraksz egy kapitál csatahajót komplett legénységgel, meg lesz egy pioneerod és építed a kolóniádat. Nekem speciel szerényebb terveim vannak, nekem egyelőre a carrack az álmom. Kimenni a mélyűrbe, leszállni egy totál felfedezetlen naprendszerben amit én fedeztem fel a jump point szkennelő masinámmal, és akkor leszállni az egyik bolygón ahol én vagyok az első, és meginni egy kávét az automatából, mégpedig úgy, hogy kényelmesen leülök a székembe, és kortyolok egy nagyot.