• Caliph
    Nem vitából,de már kalózkodtam ED-ben: kiválasztottam egy mining laserrel felszerelt szállítóhajót,ami a laser miatt nagy esélyel értékes cargot visz. Interdicteltem supercruiseból,cargo scanner,hopp teli a raktér gyémánttal: hajó megbénít,hatch breaker robot feltöri a raktárat és lám potyog is a cargo ,amit kis felszedő robotokkal bepakolsz magadhoz,aztán irány egy fekete piac és profit.

Jó az Ed is,meg lehet benne találni amit épp csinálni szeretnél,nem csoda hogy 1000 óra után unja valaki. Lehetne jobb? persze! Van festés 5 fontért! Naná! Kötelező megvenni? Nem!

A Star Citizenből még szinte alig láttunk valamit: kevés az fps? majd optimalizálják,tolják bele a tartalmat,és lehet jó lesz. Kötelező előrendelni,hajót ,beacont venni? nem. Ha megjelenik,és jó lesz megveszem. Ha bukik , bugos lesz vagy bármi baja lesz ami miatt nem tetszik ,akkor az én pénzemből nem látnak semmit :)

Továbbra is figyelem a topicot,figyelem hogy haladnak,már eljutottam odáig ha lesz ingyenes hétvége ki is próbálom :D