7978
-
#2812 Megvan neki, mint ahogy itt sokunknak. -
MasterMason #2811 Szerintem neked meg sincs az ED. -
TokraFan #2810 Hagyjuk már. Ed 3 éve a reményről szól. Reméljük lesz FPS mód. Reméljük majd jönnek a légkörös bolygók. Reméljük majd most megindul a fejlesztés...A gyakorlat meg az, hogy az egy éves szezon 3 év lesz, mert ugye kettő már eltelt és a 2018-ra ígért fícsörök a vicc kategóriát sem súrolják, nem nagyon lehet másként értelmezni, mint a season 2 folytatását, de már hónapok óta konkrétumokról sem beszélnek, mert nem mernek.
Viszont közben kiadtak egy hullámvasutat, építettek új irodaházat, most meg fejlesztenek egy dínós baromságot. Cserébe hetente jönnek ki a _hajónként_ 3-5Fontos festések, ami szintén a vicc kategória. Az ED is már csak egy masszív hülyének nézésről szól...már akit lehet még hülyének nézni. -
lonvard #2809 Elég lesz, nyugi. Miután optimalizálták. :D Addig is elég lesz, na! -
lonvard #2808 Nem tudom mi a problémád az üzleti részével. Az a jó, ha finanszírozva van a fejlesztés. Abban vagyunk érdekeltek, hogy a játék olyan minőségben készüljön el, ahogy azt tervezik. Ne kössenek kompromisszumokat, mindent csináljanak meg. Ehhez pénz kell, ehhez idő kell. Na most két dolgot sokallnak egy csomóan, hogy mért szednek össze ennyi pénzt, meg hogy mért fejlesztik még mindig. Ezeket az embereket én egyszerűen nem értem. Nekem az lenne a halálom, hogy Chris egy pillanatban feladná, és elkezdene durva kompromisszumokat kötni. -
TokraFan #2807 Nem kéne neked szemüveg? Az Elite jobban néz ki? Melyik univerzumban? Az Elite a kanyarban nincs ehhez képest, már így Alfa állapotban sem! -
MasterMason #2806 Figyelje ez a része tökmindegy én mai napig azt mondom, hogy ez a játék kurva jó is lehetne ha nem árulták volna ki belőle még a lelket is. Persze ettől függetlenül is lehet, hogy a valaha készült egyik legjobb játék lesz belőle, ezt most még nem lehet tudni, de akárhogy is lesz, ez a játék akkor is egy pay-to-win játék valahol.
Egy a lényeg, vagy tarolni fog mindent vagy hatalmasat bukik... Ha úgy fog működni minden ahogy ígérték, akkor úgy is mindent le fognak nyelni az emberek, ha nem, akkor a csalódottság a hatalmas elvárások miatt fel fog nagyítódni minden elmaradt vagy kimaradt ígéret, ötlet, bug stbstb. -
JonasSandor #2805 i7 6700 proci gtx 1050TI 16 giga ram ddr 4-el hogy menne? -
#2804 Nem számoltam utána, de szerintem nincs heti 1,5 misi bevétele éves szintre vetítve. -
#2803 "kb Heti másfél millió dollár a bevéte"
Hát nem igazán, május óta havi kb 2- 2.5 milla között volt a bevételük, a novemberi sale ezt szépen megdobta szóval tényleg kb nullszaldóra jöhetnek ki ilyen apparátussal.
"megéri fenntartani ezt az állapotot havi 3 millió dollár haszonért"
Bevétel, nem haszon! -
MasterMason #2802 Dehogy rondább. Persze ez nézőpont kérdése, de nem rondább sőt. -
MasterMason #2801 Na jó de kb Heti másfél millió dollár a bevétel, akkor számold ki, hogy mégiscsak megéri fenntartani ezt az állapotot havi 3 millió dollár haszonért. -
Malibutomi #2800 Azert eri meg befejezni a jatekot, mert fenntartani 5 studiot es 400+ fejlesztot kb 3 millio dollar havont, aszoval CIG epphogy kijon nullara minden evben. -
Malibutomi #2799 LOL most hogy ezt irtad megneztem parat, hat a hajobelso, meg a bolygofelszin is egy generacioval rondabb mint SC-ben :)
Persze nem art tisztazni hogy moddolt vagy alap grafikarol beszelsz.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2017.12.15. 16:39:56 -
MasterMason #2798 Egyébként meg szemmel láthatóan azzal ment el az idő ED-ben, hogy minden platformra kiterjesszék! Ha van eszük, akkor befejezik azokat az addon-kat is amiket ígértek, mert ezen új játékosok akiket a különböző platformokra portolással szereztek, mind potenciális vevők volnának rá a pc játékosokkal együtt... Tehát üzleti értelemben most már csak abban tud majd gondolkodni a frontier, hogy tartalmat bővítsen mert az alapjátékkal a piacot mára lefedte minden platformon. -
MasterMason #2797 Figyelj a jogos kritikákat én mindig elfogadom, tehát nekem is egy kicsit visszásnak tűnik hogy a 3 beígért addon-ból egy jelent csak meg ed-ben. Jöhetne JÁRNA még kettő addon... Persze ez nem jelenti azt, hogy ettől elfogadhatóbb lenne számomra a makrótranzakciók megjelenése a star citizenben hasonló még félig el sem készült játékokban... -
Diopapa #2796 Több száz dolláros hajókból nem jön be a végtelenségig pénz. Érdemesebb kiadni a játékot, eladni jó sok embernek, majd a csapat méretét csökkenteni akkora szintre, hogy a content bővítés szépen menjen tovább majd mikrotranzakciókkal fenntartani. Egyik oldal azt mondja, úristen adják ki mert elfogy a pénz, a másik meg, hogy az évszázad biznisze sok száz fejlesztőt fizetni a végtelenségig. Jó lenne végre eldönteni.. Egyébként meg a hiperszuper ED hogy is áll tartalombővítés terén? Megvettem annak idején a lifetime pass-t és nagyon nem kapom a beígért tartalmakat a pénzemért... -
MasterMason #2795 Félre ne értsd, de még egyszer felteszem a kérdést, logikusan gondolkodva miért érné meg jobban kiadni a játékot és eladni 50 dollárért, amíg 2-300 dollárokért is el lehet adni olyan hajókat, amelyeket amúgy 50 dollár befizetése után ingyen is meg lehetne szerezni ha kiadnák a játékot?!... Nyilván inkább azt szeretnék, ha vásárolnál 4-500 dollárért vagy még többért igazi pénzért hajókat, mert az pont 10 annyi mintha befizetnél 50 dollárt és megvennéd játékpénzért... -
#2794 Amíg az amerikai pokemonpólós idióták dollár tízezrekkel támogatják a programfejlesztés jelenlegi formáját, addig logikus, hogy ne indítsák el azt a folyamatot, aminek részeként a támogatás eddigi formája értelmét veszti. A jóhiszeműség az ami arra késztet, hogy ne lássak bele szándékosságot az ilyesmibe. Egyfelől jó, hogy vannak ilyen gazdag mecénások, másfelől valós annak a veszélye, hogy amíg ez a helyzet áll fenn, addig sajnos nem indokolt azt megváltoztatni. -
Diopapa #2793 Jah, tényleg. Jobban megéri 400 embert folyamatosan fizetni, stúdiókat fenntartani , mint kiadni gyorsan... -
lonvard #2792 Lényegében ez a játék üzleti koncepciója, de ez nem üzleti rafináltság, hanem egyszerűen adja magát, hogy így legyen. Kiadnak egy single player játékot, az fix fejlesztési idejű, és mellé kiadnak egy x naprendszerből álló multiplayer játékot, ami a végtelenségig lesz fejleszthető, és a végtelenségig is fogják fejleszteni. Gyártják szépen a tartalmat éveken át, belerakják a kis fizetős dolgaikat, közben gyártanak mellé egy második és harmadik részt single playerben is, az is lehet azokat majd külön kell megvenni, sőt biztos, és akkor mindenki jól jár, mert a végtelenségig finanszírozzuk a saját homokozónkat, és mindenki elnyeri jutalmát.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.15. 12:36:15 -
ToxiMaxi #2791 -
MasterMason #2790 Lehet nincs igazam, de üzleti értelemben nem éri meg gyorsan befejezni ezt a játékot, nem abból lenne sok haszna RSI-nek ha 50 dollárért bárki beszáll a játékba és kifarmolja magának ami kell, nagyobb haszon van abból, ha évente ki tudja hányszor ilyen olyan "vásáron" akár több száz dollárokért vagyis valódi pénzért is el tudnak adni hajókat telkeket és egyebeket... Nem az a céljuk, hogy eladjanak neked egy játékot 50 dollárért, a cél az, hogy a lehető legtöbb hajót eladják neked komoly pénzekért még jóval azelőtt mielőtt a játékban játékpénzért megvehetnéd... -
MasterMason #2789 Figy, jók ezek a képek de nézegesd obsidian-t videóit, és akkor majd te is rájössz, hogy bizony ED bizonyos dolgokban meg helyeken sokkal szebb! -
#2788 Attól függ mikor adják ki SQ42-öt, az SC fejlesztését sztem még mindig az fogja vissza mert az erőforrások inkább oda irányulnak.
De ha a 3.0 live lesz akkor azzal már el lehet játszogatni majd, ne kérdezd, hogy ez mikor lesz. Jelenleg a netkóddal szívnak még mindig. -
ToxiMaxi #2787 Szerintetek kb. mikorra ér el a játék olyan állapotba (nem tudom van-e ilyen kitűzött dátum), hogy már ténylegesen lehet vele játszani?
Gondolok itt egy olyan állapotra mint pl. a Steam-es early access játékoknál. Tudom azok között is nagy szórás van de általában ezekkel már lehet játszani a főbb rendszerek működnek és valamennyi optimalizáltság már van. -
Diopapa #2786 De, volt.... :) de van az a hate faktor, ahonnan az ED szebbnek látszik.. :) De a látvány egy dolog persze... -
EFRM #2785 neked se volt meg oculus a fejeden ...
nemhogy szebb, sokkal szebb es immersion <3
ps: szepek a kepek de a jatek is es a performanciaja is: sz*r
:D
Utoljára szerkesztette: EFRM, 2017.12.15. 09:34:23 -
Diopapa #2784 Nem tudom kit akarsz igazából meggyőzni, beta óta ED-zek, 2013 óta SC-zek.. Ha szerinted az ED-ben szebb a a hajóbelső, akkor nem tudom miről beszélgetünk :D Raktam fel pár képet, ha gondolod... :) -
MasterMason #2783 Miért, hát ez igaz... Tényleg szebb a felszín annál amit feltettél képen, meg a hajó belseje is. Bár azt hozzá kell tenni, hogy nyilván egy kis kezdő hajó, és alapból nem jön be a cockpitje majdnem olyan mint a no man's sky-ban.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.15. 09:12:05 -
Diopapa #2782 Te nem vagy ép.. :) -
MasterMason #2781 Mondjuk ennél jóval részletesebbek a bolygó felszínek az ED-ben, ott fel lehet tolni 8192-re a felbontását a bolygó textnek és sokkal szebb ennél, meg bizony a hajó belseje és textúrája is részletesebb ennél. Ráadásul az 90 fps-el stabilan fut oculussal, mondjuk az igaz hogy nekem 1080TI van. -
EFRM #2780 uj kartya mindig elmeny -
lonvard #2779 utolsó off a témában:
Driverfrissítés megoldotta a problémákat, elkezdtek muzsikálni a játékok ,amik idáig nem, PUBG-t próbáltam éppen, szaggatásmentesen produkálhattam magam, amíg bele nem fulladtam a folyóba. Volt egy-két kellemetlen pillanatom, de most ez így megnyugtat, telepítem is a Mass Effectet, amit idáig csak bámulhattam messziről. :)
-
lonvard #2778 Igen, egy DVI-I-HDMI kábel kellett. Azóta rengeteget bénáztam, amit nem írhatok le, mert még a végén hülyének néztek, ami jelen pillanatban nincs így ugyebár, tehát nem rontanám a renomémat. :-DDD (most épp drivert frissítek, mert valahogy teljesen elbaszódott minden :)) -
#2777 A VGA analóg jel. Digitálisan sokkal szebb az élet.
Neked egy egyszerű DVI kábel kell, amit általában adnak a monitorhoz. Legalábbis én a Dell-hez kaptam. Persze DP és HDMI kábelt nem adtak, de van rajta csatlakozó.
A DVI kábelen is át tud menni a hang, ezért van plusz pár tüske. Vagy nincs. DVI-I és DVI-D. A kép szempontjából mindegy.
Ha mindenképp DVI-ből akarsz VGA-t, akkor valamilyen aktív konverter kell, passzívan nem fogod megoldani. De szerintem fölösleges, ha van digitális bemenete a monitorodnak.
Ha csak 1 éves a monitor, akkor kellene rajta lenni HDMI-nek is. Ha esetleg a kártyádról lespórolták a DVI-t.
Persze, ha csak a te pénztárcádnak volt drága a monitor, mint ahogy a kártya sem volt olcsó, akkor lehet, hogy lespórolták róla a HDMI bemenetet. Attól függően, hogy a kábel melyik végére mit akarsz rakni, vagy HDMI-DVI vagy DVI-HDMI átalakító kell. Mivel digitális jelről beszélünk és más szabványú csatlakozókról, ezért ezek egyszerű szerkezetek. Nekem van mind a kettő és működnek is. Akciósan volt vagy 5€ darabja.
Az én monitorom már 3 vagy 4 éves. Van rajta DVI, HDMI és DP bemenet is. Sőt, USB 3.0-val szerelt HUB is be van építve. Mindösszesen csak 500€ volt anno. -
nibron #2776 jó persze lehet szidni a bányászokat, de alapvetően az összes desktop számtech cucc drágult. és az nem a bitcoin-nak köszönhető, hanem a rengeteg mobil eszköz miatt visszaesett piacnak. a másik tényező, hogy mivel elértük a technológiai korlátokat, rengeteg a selejt. bevételt így vagy úgy de meg kell termelni. úgyhogy ha úgy vesszük, a bitcoin még talán jót is tenne a piacnak ha folyamatosan mehetnének a gyártósorok. bár a 1060-asra rá sem szagolnak, tehát annak az árát nem befolyásolná, bányászathoz a 1070-esek 2ghz feletti változatai kellenek. de a bányászat is eltolódik a speciális cuccok felé. rizszabálóéknál már külön erre a célra gyártanak cpu-t, így nem kell hozzá csak egy minimál pc és kész is a gép. abból meg jó sok, meg a közelben egy villamos erőmű. -
Diopapa #2775 Pár saját... -
#2774 Az a baj, hogy a rohadt, szaros bitcoin biznisz irreálisan felvitte egyes kártyák árát. Én most cseréltem le az ős régi videó kártyámat 6GB-os 1060-ra, de sajna olyan drágán lehet megvenni, mint kb egy évvel ezelőtt a 1070-et. -
#2773 na majd este csinálok pár képet 3.0-ról és beteszem ide :P