• lonvard
    Hát jó csak itt a játszhatóság alja számít, nem a teteje, és nekem ebben van tapasztalatom, tekintve hogy világéletemben elavult kártyákkal játszottam, és minden játékot kijátszottam amit akartam, mégpedig medium-high beállításokkal. Nyilván mindig megvolt ennek a plafonja, most is egy ilyen plafonnal szenvedek, az SC jelenlegi állapotában esélytelen a mostani kártyámmal, illetve kábé a Mass Effect legújabb részétől kezdve elkezdtek egyáltalán nem futni a játékok. Akkor éri el egy kártya nálam a plafont, ha nem tudom az aktuálisan érkező top játékot legalább medium fokozaton futtatni. Low fokozaton nem játszom, mert ha már mindent low-ra kell állítani, akkor általában már röcög az egész. Vannak kellemes meglepetéseim. Például az előző kártyám én nem is tudom milyen évjárat volt, azt tudom hogy ahhoz még elég volt ősrégi táp is, tehát nem igényelt tápfejlesztést :D, szóval azon élvezhető minőségben futtatni egy Dead Islandet, vagy Tomb Raider 1. részt, vagy Dying Lightot azért katartikus élmény volt. A mostani valami 2009-es évjáratú kártyával amit használtan vettem meg az Alien Isolation meg a Witcher 3 elindulása volt nagy élmény. Én se hittem, hogy ezek futni fognak, és akkor egyszer csak Geralttal kolbászolok a bozótban. Oké a Witcher 3 ezen a kártyán csak megtekintésre volt jó, az fps szám a kritikus határ alá esett és elkezdett fagyni is, tehát később egy 2011-es szintén használt és elavult kártyával játszottam vele tökéletesen (ami azóta tönkrement :D és azért szopok most ).
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.13. 12:36:36