7978
  • MasterMason
    "50 és 100 dollárért már vehetünk földterület foglaló beacont"

Tényleg? Akkor én egy jós vagyok, mert kb 2014-ben már éreztem és hangot is adtam annak, hogy valami llyesmi is lesz!

"Nem lennék meglepődve, ha CR beparcellázná majd a bolygókat PU-ban telkeket árulva rajta :), aztán meg köbméterenként kezdené el árulni a "fekete-anyagot"

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.02. 10:22:01
  • lonvard
    Biztos így van, csak össze-vissza kutyulják, carracnál láttam 500 dolcsis verziót, amibe ezek szerint ott az áfa, de olvasztásnál meg a 400 dolláros ár jelenik meg. Megtévesztenek. :((
  • kraven54
    De 250
  • lonvard
    Na jó akkor letöltök torrenten egy HULL C-t. :PP
  • lonvard
    De van olyan hajó aminél beszámítják. Szerintem az van, hogy a HULL-C valójában nem 250 dollár hanem legalább 300.
  • kraven54
    Úgy hívák hogy ÁFA! 200$*1.27=254$ ;)
    Utoljára szerkesztette: kraven54, 2017.12.01. 19:48:02
  • lonvard
    Naaa, azért mert nekimentem harmincszor az Olisarnak és kilőttek úgy 50-szer még nem minősül használtnak az avengerem. :P
  • macleody
    Azért, mert az 50 dolláros használt avengered már csak 25 dollárt ér, a kohó üzemeltetési költsége 20 dollár, az új hajó forgalomba helyezése és az átírás pedig 9 dodó :)
  • bazccka
    Nos, ez azért van, mert a della-pengetésre épül ez az egész SC megalomán koncepció.
  • lonvard
    Az mért van, hogy az 50 dolláros avengeremet ha beolvasztanám a 250 dolláros HULL C-ért, akkor 254 dolcsit kellene fizetnem? :D

• Caliph
    még én sem láttam hogy élesedett volna bármi is
  • joe38
    Üdv néktek,egy gyors kérdés,mára van írva a kedvezményes starter csomag vásárlás lehetőség ,de én nem nem látok semmi erre utalót az oldalukon,akkor most hogy is van ez?
  • nibron
    :))
    próbáld ki. első körben mesterfokú szívatás, utána már csak időpocsékolás. viszont tényleg jól néz ki, de hát unity engine, tehát ha összejön néhány objektum annyi az fps-nek. ezzel szemben nagyon kevés még benne a tartalom, szinte semmi. csak multiplayer (szerverhez kell kapcsolódni), rengeteg mennyiségű buggal. és hát logikai hiba is van benne ezerrel. ahhoz, hogy bármit is elérj rengeteg idő kell. pl. egy hajóba átszállás ha nagyon profi vagy akkor kb. 5 perc. ha nem vagy ügyes megfulladsz az űrben.:) azért van egy nagyon szűk réteg akinek bejönnek ezek a fajta mazochista játékok.:)
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.12.01. 16:21:01
  • EFRM
    jo iras
    +like
  • lonvard
    Nem hagytam ki, az ott van a "Mindezen közben millió tartalom is rákerül ezekre a rendszerekre" szövegben. :PP
  • TokraFan
    "Akkor majd mindenki féreglyukazni akar egyet."

Ahogy a PTU-s beszámolókat elnézem, egyelőre egy jó netkód kell, és lesz öröm bódottá...mert offline-ban jól fut és brutál jól néz ki az egész.

Egyébként meg kihagytad a fajokat, idegeneket. Azok is jöhetnek, és ha nem olyan nyomi jelentéktelen módon oldják meg, mint az Elite-ben, akkor biztos rágerjednek páran pénztárcával is.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.11.30. 18:07:09
  • lonvard
    Hát ugye nem így lesz, hanem kb. úgy, hogy karácsonyra kirakják a szar 3.0-át, következő fél évben foltozgatják, bővítgetik, kap még bolygót, még tartalmat, hajókat építenek meg, jön a carrack például, amitől mindenki bevadul majd. Aztán csatolnak hozzá egy másik naprendszert féreglyukastul. Akkor majd mindenki féreglyukazni akar egyet. Aztán a másik naprendszert is bővítgetik. Közben érkezik az SQ42, vele extrában még egy naprendszer. Mindezen közben millió tartalom is rákerül ezekre a rendszerekre, és ezektől mind egyenként megvadul majd a közönség. Aztán jön még egy naprendszer. És még egy. Jönnek még hajók, lehetőségek, bengálok, és mindenféle nyalánkság, és még egy naprendszer, és aztán még egy, és hopp: még egy! Aztán jön az SQ 42 második része. Hopp még egy naprendszer jön! Aztán balról jön egy naprendszernyi tartalom, majd jobbról is, és hopp balról megint! És ez így megy az évtized végéig, ahogy mondtad. Majd utána is! Én ebben az univerzumban fogok infarktust kapni reményeim szerint 80 és 90 éves korom közt egy kapitális csatahajót irányítva, aminek a kormányára borulva zuhanunk majd bele egy aszteroidába, és mindenki meghal, haha.
  • Pluskast
    Talán a következő évtized végére el is készül a játék. Ha addig nem csődől be a cég a pénzhiány miatt mert mindenkinek elege lesz a sok techdemoból.....
  • lonvard
    Ez megint az a kategória, hogy felmérni se tudja az ember, hogy megéri-e, vagy hogy mit is vesz tulajdonképpen. Kb. mint capital méretű hajót vásárolni 2015 tájékán. Azért az ötlet zseniális valahol. :D

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.30. 12:55:23
  • Running
    Fogy a pénz, a projekt meg lassan halad.
  • Caliph
    50 és 100 dollárért már vehetünk földterület foglaló beacont,hajrá :D
  • Caliph
    Hellion ról hallottatok már? most jött szembe velem,space survi,Newtoni fizika,kompresszió hőmérséklet sugárzás szimuláció,eva,mining , bázis építés csupa finomság a leírás szerint,
  • lonvard
    Nem tudom, izgi kérdés, mivel szerintem a 3.0-ával szeretnének egy nagyot kaszálni mikor kész, de mi van ha nem lesz kész karácsonyig? Adjanak ingyenes hozzáférést a korábbi verzióhoz? Bezavarnának az újoncoknál, akik a 3.0-ás teszteket nézegetve ugranának be, aztán pofára esnének.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.29. 17:33:40
  • Caliph
    Karácsony körül várható ingyenes hét/hétvége? a 3.0 még nem győzött meg hogy beszálljak,de már annyira elkezdett érdekelni hogy egy ingyenes hétvégén kipróbáljam :)
  • Torzonborz
    Jelenleg ptu-n van amihez nem kap egyből mindenki hozzáférést.
    Egyébként új launcher lesz hozzá, szóval a jelenlegi 2.6.3 verzióra nyugodtan nyomhat uninstallt aki nem akar már abba belépni.
  • bazccka
    Nem, csak a plebsnek. A parasztoknak talán boldog karácsonyuk lesz.
  • Zozzer
    Akkor most kijött a 3.0? Tegnap előtt néztem, de még nem volt update lehetőség az indítóban
  • Gilmoor
    Lesz ilyen, de nincs napirenden. Annyit lehet róla olvasni, hogy például a gimbald fegyverek irányítása működik vele, de jelenleg nem fejlesztik ezt a szakaszt.
  • TomStorm
    Üdv.
    Oculust támogatja SC?
  • lonvard
    OFF

Köszi szépen srácok. Tehát ez a 8 ez kevéske, valami lekorlátozza, utánanézek.
  • RJoco
    Seedszerveren 16 MB/s körül szokott lenni.
    Mikor 50/10-es netem volt, ott sem jött 50-nel, felfele meg közel nem ment 10-zel. Vagyis inkább egyáltalán nem ment felfele.
    Szerintem a központban valahogy korlátozták.
    Amit még megnézhetsz, hogy statikus vagy dinamikus az IP-d. Ha statikus, akkor érdemes utánajárni, hogy tényleg belső hálózatról kapod e a neted. Ezzel spórolnak az IP címekkel, viszont így biztos, hogy nem lesz nyitott portod a torrenthez.
    Az meg befolyásolhatja a sebességet.
    Egyéb esetben pedig a hozzád kapcsolódó feltöltők száma és nete határozza meg. Ezt még tudod állítani a beállításokban. Bár nem tartom kizártnak, hogy van egy bizonyos fizikai határ is, amit képes kezelni a rendszer.
    Mint ahogy te sem mértél 1000-et, de lehet, hogy a teszt szerver nem tudja azt a sebességet vagy korlátozva van.
  • Gilmoor
    Nekem is 1gb digi van és 30-40 MB/s -nél megáll a letöltések felső határa. Azt gondolom, hogy az útvonal, amin keresztül letöltök, az korlátozza le.
  • lonvard
    OFF

Idáig telekomon stabil 1,1-el töltöttem, tehát nincs tapasztalatom abban, hogy torrenten mennyi a max amit ki lehet ebből hozni, mert 99%-ot 1,1-el töltöttem. Tehát azt mondod,hogy van egy általam még ismeretlen felső határa ennek, szal hiába tölthetnék mittudomén 80-100 mbps-el, ha egyszer 8 mbps a megosztók maximuma? Akinek optikai kábeles cucca van, az mit tapasztalt, mennyivel tudja lehúzni a dolgokat?
  • macleody
    Gondolom annyival töltesz le kb. mint amennyivel feltölt az akitől szeded a cuccot.
  • lonvard
    OFF

Ma bevezették a digit, 1000 mbps verzió hivatalosan, speedteszten 726-ot mértem. Na most próbaképpen torrenten 6,7-8,4 mbps-el töltöttem. Szerintetek mi korlátozhatja ezt le? Tudom hogy nem fogok 726-al letölteni, de valami 100-200 körül elvártam volna. Kábel az rendben van.

ON

szeretlek CR! :D
  • RJoco
    Érzékeli, csak nem lehet normálisan bekonfigolni.
    Az egyik gyerek írta is a fórumon, hogy talált videót, de a 2.5-ről és a jelenlegi egész másképp néz ki.

A gombok terén hiába nyomok kettőt, az utoljára lenyomottat állítja csak be. Szóval a kombó kilőve.
    A Hotas tekintetében csak olyan opció van, hogy a hajó nem tud hátrafele menni csak előre.
    Az egyik opcióban teljesen hátrahúzva a kart áll meg a hajó. Vagyis a kar teljes működési tartománya az előrehaladásra van.
    És amúgy is kényelmetlen, hogy a 0-hoz teljesen hátra kell húznom és nem középre.
    A másik opciónál már nem is tudom, hogy mi volt, de az sem volt jó.
  • RJoco
    Köszi, akkor megnyugodtam.
  • Torzonborz
    Mondjuk ez fura, első hotasom nekem is x volt, de tudtam konfigolni, meg a mostani X-52-t is.
    Egyáltalán nem érzékeli a joy vagy csak ha változtatni akarsz rajta akkor nem müxik?
  • Malibutomi
    Jelenleg mindenki kap minden hajot, es akarmennyiszer visszakaphatod.
    Live-on ha van elo biztositasod akkor visszakapod a hajot ha megsemmisul. A biztositas a jatekon belul creditert van, nemvalodi penzert.
    Jelenleg meg nem lehet hajot venni a jatekon belul, de nemsokara bekerul az is.

Tomoren, nincs olyan jelenleg hogy elveszited a hajodat es valodi penzert kellmasikat venned.
    Elvileg kesobb sem lesz, mert a vegleges jateknal meg nem lehet majd valodi penzert venni hajokat.
  • RJoco
    Úgy tűnik vannak még itt gondok rendesen.
    Van aki azt tanácsolja, hogy egy 3. programmal szimuláljam a joy gombokat, mint billentyűleütések, mert amúgy nem lehet kombót konfigolni rá.
    Úgyhogy ez még várakozó állásban marad.

Mikor vettem a hajót, akkor kaptam hozzá biztosítást. Jelenleg hogy néz ki a rendszer?
    Ha lejár, akkor ismét euróért vehetek biztosítást? Ha kilövik a hajót és nincs rajta biztosítás, akkor euróra vehetek új hajót?