lonvard#2572
Szerintem amilyen technikával csináljuk, az meghatároz egy irányítási filozófiát. Ha 1 joy + gázkarok, akkor repülősdit akarunk játszani az űrben, és még ha ott vannak az irányítási lehetőségek az összes tengelyre a gombokon, akkor se nagyon használjuk, mert repülőzünk. Ha meg rászokunk a két karos irányításra, akkor fogadjuk el, hogy nem repülővel játszunk, hanem egy minden tengelyen mozogni képes űrhajóval,és ezt begyakorolva egészen más dimenzióban játszhatunk majd. Plusz aki repülősdit játszik, annak hiányérzete lesz,mert nem úgy viselkedik majd a gép, mint ahogy szeretné, mert a segédhajtóművel kiegyenlítik a mozgást, ellenben a két joyosok elfogadják és kihasználják a segédhajtóműveiket. Tehát egyenesen hibának tűnik nem két joyjal játszani, mert élmény és irányítás szempontjából is kevesebbet kap a hotas-os. De persze még ki kell ezt tesztelni nekem is, lehet nem úgy van ahogy írom, csak engem a két joy-os videók nem csak meggyőztek, de meg is nyugtattak, hogy ki van szépen találva az űrben az irányítás, nem kell szorongani. Csak mert pár évig azon is aggódtam, hogy ezt is elbasszák.:D Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.19. 19:42:56