7978
-
lonvard #2532 Nem pont olyan ez a szöveg, mintha engem olvasnátok? :D -
#2531 Olvasd el ezt ezzel kapcsolatban: Az Űrhajós Halála. Elég korai elképzelés szóval biztos változni fog, az is lehet megy a kukába ha nem életképes. Lassan kiderül -
#2530 erről nem hallottam még semmit,de majd rákeresek -
lonvard #2529 Jól teszed, bár a helyedben most már kivárnám a 3.0-át. Várhatóan egészen más világba fogsz csöppenni, mint a jelenlegi űrállomás körüli bohóckodás, jobb ha nem is tapasztalod ezt meg. Friss újszülöttként boldog lennék, ha a 3.0-ban ébredhetnék. :) Aztán persze ki tudja mi lesz a 3.0-ban, lehet azzal a tapasztalattal meg majd a 4.0-ás ébredésről fogok sóhajtozni! :D -
#2528 A komolyabb sérülésmodellhez kell egy jól működő netkód ami le tudja kezelni a kismillió hitbox reget.
Meglátjuk mire jutnak ezzel.
Azt tény, hogy a hp töltő injekción kívül többet terveznek mert gondoltak medik "szakmára" is.
Meglátjuk mi lesz belőle. -
lonvard #2527 A játékban érdekelt leszel óvni a karaktered életét, mivel nem terveznek végtelen életet, és a végleges halál magával fog hordozni olyan negatívumokat, hogy ne érje meg ez a respawn móka. Pontosan az a veleje a játéknak, hogy értéke legyen annak, hogy túléltél egy kalandot. -
#2526 akkor inkább leveszem a sisakot,és respawn, nincs nekem időm 100 métereket kúszni a mai világban :D -
lonvard #2525 Majd gondolj rám, amikor egy capital hajóroncsból 100 méteren keresztül kúszva kell kikeveredned,mert belelőttek shotgunnal a térdedbe. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.10. 13:23:48 -
EFRM #2524 nem lesz. jobb ha felkeszulsz :D -
EFRM #2523 eleg sok mindent mondtak mar, de egyelore semmilyen gameplay loop nincs, ami barmi ilyenfajta almodozast tenyekkel alatamasztana
korhazhajo max egy respawn pont lesz, ezt boritekolom neked -
lonvard #2522 "ez egy twitchshooter+spacesim insta ekson bumbum"
Szerintem a Space Marine modulból következtetsz ilyesmire,de a játék ennél összetettebb lesz minden elemében, és lesz komolyabb sérülésmodell, tekintve hogy több helyen is kifejtették ezt.
-
Diopapa #2521 Pedig ugye régen pont ezt igérték, hogy olyan lesz a sérülésmodell. :) Mondjuk elég régi írás, szóval nem biztos, hogy így lesz, de olvasd el ezt, vagy ugyan ezt magyarul. Meg ugye van kórházhajó is a játékban... -
EFRM #2520 ez egy twitchshooter+spacesim insta ekson bumbum, semmifele olyan nem lesz benne, mint amit te elkepzelsz, hogy a serultek majd kusznak masznak mi? lol noob. gombnyomasra meggyogyitanak vagy respawn es mehetsz vissza a daraloba..
a kajalas maximum 1 gombnyomas 1 oras bufi, hogy plus 10%stamina.. nem fogsz te kajakat rendelni a kantinban a pincertol majd komotosan elfogyasztani. ilyen sose lesz, nem kell derek papanak lenni, hogy atlasd ez agyrem.
nem tudom pontosan hol elsz te, de eleg komoly bajok lehetnek a fejedben -
lonvard #2519 Evés az majdnem biztos lesz benne, hiszen tervben van, csak a "hogyan is nézzen ki ez" kérdésen agyalnak. Alapjáraton nem tesz sokat hozzá a játékhoz, tehát innen két irány van, vagy megcsinálják minimál verzióban, mint általában a játékoknál, és akkor tényleg nem tesz hozzá sokat, vagy próbálnak valami újat. Ez kicsit olyan szerintem, mint a gyógyítás harc közben. Meg lehet csinálni egy injekcióval, mint ahogy most kinéz, és akkor amolyan FPS lövölde szinten vagyunk, vagy meg lehet csinálni hardcoreban, mikor több idő a gyógyítás-gyógyulás, meg lesérül az ember és akkor kúszik-mászik. Jelenleg egy egyszerű verzió van, később tervezik ezt is nehezíteni. Evésnél is valami ilyesmi lesz szerintem, először megcsinálják a legegyszerűbb verziót, aztán később ha lesz erre igény-erőforrás, akkor kidolgozzák picit jobban.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.10. 08:57:58 -
#2518 Jaja, azzal nem lesz gondod. -
#2517 Értem. De egy telekomos normál nettel gondolom menni fog. Legalábbis remélem. xD Azért köszi az infót! -
#2516 Nekem kell VPN, különben nem csatlakozik a szerverhez a kliens.
De nekem egyedi netem van. Egy hotel hotspot-ját használom. A szerver meg tilt mindenféle p2p és fájlmegosztó cselekedetet. Enyhébb esetben csak nem jön létre a kapcsolat, rosszabb esetben letiltja a kódomat. Mert csak kóddal lehet elérni az internetet. Nem vészes, max kérek újat, de a művelet attól még nem fog működni. -
#2515 Most nézegetem, hogy mik lesznek elvileg a 3.0-ba. Elég jónak néz ki. Kíváncsi leszek. Beruházok rá. -
#2514 Kiszállás már most is van, csak nem bolygókra.:D De amúgy igen. -
#2513 Az pont ideálisnak hangzik.
A 3.0-ban már rendesen lesz leszállás a bolygókra (holdakra) és kiszállás a hajóból meg ilyesmi ugye?
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.11.09. 23:17:35 -
#2512 100 rendszert terveznek kiadásra, procedurálisan generált bolygókkal de azért kézzel is megsimogatják őket, hogy pofás legyen.
3.0 már itt van a kanyarban, abban ilyen holdak már lesznek, szóval látni fogjuk milyen is. -
#2511 Értem! Köszönöm a válaszokat! Sokat nézegettem és csak csak kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba halad majd a játék. Amit legutóbb bemutattak az eléggé meggyőző volt. Még akkor is, ha azzal a résszel nem lehet játszani egy ideig.
Azt egyébként lehet tudni, hogy mekkora univerzumot terveznek? Én jobban örülnék a kevés de szépen megcsinált bolygóknak mint a sok de sivárnak.
-
#2510 Szeva. Egy vagy két ember volt talán akinél volt valami kavarás, mert a szolgáltató nem engedte a peer to peer-t. -
#2509 Nem kell hozzá semmilyen vpn. Normál net-el simán lehet "játszani". Lévén még mindig alfa így ez inkább teszt. -
#2508 Sziasztok! Olvastam egy két helyen, hogy kell valami vpn vagy valami ilyesmi, hogy játszani tudjon az ember. Ezzel itt hogy vannak az emberek akiknek megvan a játék? Mert elgondolkoztam, hogy most megveszem. Erről tudnátok pár mondatot mondani? Előre is köszönöm! -
#2507 Oké, mindenki felfogta elsőre is, viszont te azt nem, hogy ez amit csinálsz az trollkodás, és sajnos ha etetik...
Leírtad, más meg leírta miért nem kell bele, ennyiben kellett volna hagyni és kész, de nem.
Az egy hozzáfűzni valóm pedíg, hogy az emberek nagytöbbsége kikapcsolódni, szórakozni akar egy játékkal, totál az ellenkezőjét, mint amit nap mint nap a való életben. Nekem se hiányozna, hogy enni, meg ilyen időrabló egyéb dolgokat rakjanak bele, mert ez nem növeli az immerziót számomra, és még nagy valószínűséggel sokak számára sem, nyilván ezért sem lesz ilyen benne. -
ToxiMaxi #2506 Jó lenne ezt az agymenést befejezni... Tényleg semmi köze a játékhoz. -
#2505 Ja persze, mindenki hülye csak te vagy helikopter. :D
-
lonvard #2504 Azt csináltam, amit itt is csinálok. Vannak elképzeléseim a játék jövőjével kapcsolatban, ami néha eltér más emberekétől, és néha vitatkozunk. Emiatt még nem szoktak kitiltani egy fórumról, akármilyen közösség is van ott, mert a fórum arra való, hogy beszélgessünk, vitázgassunk.
Te meg pontosan azt csináltad ott is, amit itt kezdtél el. Összebasztad a topikot a haverjaiddal, végül jött egy moderátor, és meggyőztétek, hogy engem kell kirakni hogy megnyugodjanak a kedélyek. Aztán annyira megnyugodtak, hogy azóta nem tudom kik nyilvánultak meg abból a társaságból, rajtad kívül nem látom a hozzászólásaikat hónapok óta. Most meg idejössz, és folytatod. Ki a tököm kíváncsi szerinted erre a prohardveres pszichodrámára itt ezen a másik fórumon? Hagyjál engem békén, menjél a prohardveres közösségedhez.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.09. 19:34:58 -
#2503 Lökd ezt a rizsát annak aki nem ismer. Ph-n semmilyen összefonódás nincs, szimplán elege lett az ottani közösségnek abból amit csináltál. -
lonvard #2502 A topik címe: Star Citizen. Minden vélemény megengedett, ami a témával kapcsolatos. Ez nem a te privát klubod. Prohardveren megcsinálhattátok ezt, el nem tudom képzelni milyen moderátori összefonódások voltak szükségesek ehhez, de azért talán a többi magyar portálon nem ti mondjátok meg kinek mi lehet a véleménye, reménye, álma erről a játékról. Most is ha nem kezdesz bele ebbe a szarba, maradtunk volna Star Citizen keretein belül. Lehet hogy egy kicsit összeveszünk és magunkban lehülyézzük a másikat, de ennyi benne van, holnapra megnyugszik mindenki,vagy legkésőbb akkor, amikor már látjuk hogy mi lesz ténylegesen megvalósítva belőle.Persze ez is változhat később, ettől szép ez a játék.Mindig lehet reménykedni, hogy valami olyan extrát még beleraknak,amit szeretnénk. -
#2501 Elképesztő, hogy még mindig nem tudod felfogni mi is a probléma. :(
Amúgy ph-n nem folytattam aknamunkát szóval ezt beszoptad. Megcsináltad te azt magadtól is. :D -
lonvard #2500 Azt adták a tudtomra, hogy nem szeretnének bele komolyabb evéssel kapcsolatos minijátékot, én meg azt adtam tudtukra,hogy miért szeretném, hogy legyen benne. Ez nem a Chris Roberts álma, ez mindössze annyi, hogy ki mit tartana jónak a játékban. Volt egy kis véleménykülönbség, na és akkor mi van? Mindenki arról beszél ebben a topikban a játékkal kapcsolatban, amiről akar, ezt nem te döntöd el. És elhiszem, hogy itt is szeretnél belekezdeni a moderátorért szaladgálós aknamunkádba,de hát ez téged minősít. Én még senkire nem küldtem moderátorért, csak mert nem tetszett a véleménye vagy a stílusa. -
#2499 Még egyszer, Chris álmára kíváncsiak az emberek, nem a tiédre. Ezt ma páran a tudtodra adták itt.
Az meg lényegtelen mivel van tele a micsodád, magadnak köszönheted ezt az egészet.
Tehát ha megint a baromságaiddal fogod spammeled a topikot szólni fogok és ha nem megy szép szóval nos, akkor menni fog máshogy. :)
-
Paladin #2498 Én nem jártam PH-ra, és ide is ritkán olvasok, de totál meg tudom érteni... :) -
lonvard #2497 Ez nem klónreg, a másik regisztrációmnak nem tudom az email címét és a jelszavát sem, ezért voltam kénytelen váltani. Azt a reget nem használom többet, tehát ez a regem. Ha ez egy moderátornál kitiltást érdemlő fővétség, akkor büntessen meg bazmeg. :) Továbbiakban nem reagálok az offtopik cirkuszaidra, mert a tököm tele van veled. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.09. 16:10:55 -
#2496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja tényleg, itt is klónregezik, simán ki lehetne baszni innét is :D -
#2495 Vigyázz mire gondolsz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.11.09. 12:08:19 -
#2494 Na és akkor egy nagyon jó hír: Evocati are currently stress testing 60 player servers in Patch 3.0.0'o' with decent FPS
Ja és discordon ez megerősítésre került. Alakul ez.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.11.09. 12:05:57 -
#2493 Hát aki ph-n ott volt az tudja mi az igazság, és nem az amit itt gügyögsz :D :D :D
De látod, veled ellentétben nekem legalább van önkritikám, belátom, hogy túltolom. te még arra se vagy képes, hogy magadba nézz és ott keresd a hibát. Azt hiszem ez mindent elmond. :)