• lonvard
    Ez nagyon derék,de én nem irl élet helyett iszom a teát egy űrhajón, hanem így játszom. Én beleélem magam, ha már csináltak nekem egy univerzumot, ezáltal teljesebb élményt kapok. Nem kell ehhez Star Citizen szintű kidolgozottság, ott a Subnautica. Abban összesen egy székem és egy kávéautomatám,egy ágyam van erre, illetve egy tengeralattjáróm, ami egy kompakt űrhajónak felel meg. Meg a lekapcsolható világítás. Az építhető bázison nem lehet lekapcsolni a világítást, ezért az kevéssé alkalmas ilyesmire. Így megcsinálhatom azt, hogy estefelé leparkolom a járművet 100 méter mélyen a zátony közelében, főzök egy halat, megeszem, lekapcsolom a világítást, lefekszem. Reggel ugye felébredek, hajnalodik a tengerfenéken is, átcsattogok a kávéfőzőhöz, csinálok két kávét, utána főzök egy halat, majd ezekkel kiülök az orrban lévő panorámaablakba rakott székembe, és megiszom a kávémat,majd reggelizek. Nincs semmi animáció, csak gluggyok, de én bele tudom élni magam, hogy reggel van, és álmos vagyok,és kávézom egy idegen óceánbolygón a tenger alatt. És élvezem. Akkor most képzeld el mennyire fog nekem tetszeni ugyanez egy carrackban az univerzum valami távoli szegletében. Nem kell nekem, hogy annyira részletesen megcsinálják, mert ki tudom pótolni képzelettel, mindenesetre ez az a játék amiben szeretném ha végre nem kellene kipótolni fantáziával a meg nem csinált játékelemeket.