Mobiglas egyelőre nem tetszik. Külsőre azért, mert több vasat szeretnék egy ilyen cucchoz, pl. zabáltam a Fallout Pip Boyát, vagy Ripley kütyüit az Alien Isolationban, ennek meg ugye nincs is teste, csak egy digitális kijelző. Belsőleg meg egyszerűen túl sok adatot pakol ki, és azt is olyan formában, hogy az nem egy készülékre utal. Egyszerűen belepakolták az összes statisztikai és egyéb adatot, és azt jelzi ki. Olyan mintha egy fantasy játékban megnyitnánk a karakter adatlapját, ami atomra lebontja a részleteket, ami biztos kell, de ezt akkor sem így az órából szeretném talán megtudni. Szerintem nem kellene ennyi adat bele, meg nem azon keresztül szeretnék öltözködni, meg kvantumugrani. Ez így immersion romboló. Remélem ez most még a baby PU-ra optimalizált mindent tudó és mindent kijelző verziója csak, hogy egyszerűsítsék az életet, szerintem finomítani fogják, lehet át is tervezik, mert ami nekem nem tetszik, az Chrisnek se szokott. Ha nem csinálják, akkor refund, kivszem az 50 dolláromat a projectből és így nem készül el a Sol rendszer, és koppan az egész világ, hogy nincs Föld. :D :PP Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.10.30. 08:39:17