Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Mi megy itt te jóisten. Minek idegeskedtek, vissza kell nézni fél év múlva, aztán majd csak lesz valami előrelépés. Itt gyötrődtök egy olyan játékon, aminek kell minimum másfél év fejlesztés.

Nem tudják több mint 3 hete megoldani a rubber bandinget.
nagy a kuss mostansag a fejlesztes korul ;d
Pont ez a baj, hogy ezek a problémák akkor jöttek elõ, amikor megnövekedett a player base és ezt pár tesztelõ a dev. environmentben nem tudja vagy nehezen tudja reprodukálni.
2018-ig van még idõ 😛

Én már komolyan kíváncsi vagyok, mi lesz ebbõl az egészbõl a végén. Szerintem túl sokat vállaltak és bár modul rendszerben fejlesztenek -külön stúdiókban-, azokat majd össze is kellene fésülni, hogy egy kellemes egészet alkosson a game...Reméljük a legjobbakat...
Hát, ha addig belekerül a Cutlass.. 😊 Kéne rá fogadni 😄
Torzonborz
Mindig ezek a negatív hullámok ! 😛
Attól még dogfightolhatunk decemberben, az még 5 hónap . 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nyilván. A grafikusok nyilván f*ssák magukból a contentet a háttérben és ez így is van jól. Mindenesetre azt hittem, hogy decemberben dogfightolok a többiekkel, most elmúlt július közepe és még mindig nem elérhetõ számomra a multi. 😊
Már ha az nehezen reprodukálható, hogy csak annál a 200k playernél jelentkezik, akit ráengedtek a multira, akkor igazad van. 😄
lesznek itt meg durva dolgok, nem kell felni ^^ pl a multi hajok kidolgozasanak ideje

anti hero

Torzonborz
Nem hinném hogy a netkód hiba miatt állna a többi fejlesztés szóval ez csak a szokásos túlzás. 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Bucser
Igazából a 6 modul egymástól függetlenül készül ahogy én értettem.

Ergo csak az Aréna Commander és hangar fejlesztés az ami látható míg a squadron 42, fps modul, és a planetside modul folyamatosan készül a háttérben. Az asset bõvülés és tech buhera pedig megy a háttérben.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mondjuk az azért hozzá tartozik, amit írtak, hogy milyen hibák jöttek ki, nem csoda alapvetõen, elég komoly és alattomos, nehezen reprodukálható problémák voltak a netcode -al.
Ha 2 hét múlva jön, akkor ott tartunk, hogy 12.4-rõl 12.5-re 1 hónap fejlesztés után jutunk el. Ez nagyon lassú így, a jelenlegi feature listával 2020-ra sem lesz ebbõl semmi.
Ha jól értem amit írnak, ugyan tegnap nem jött a patch, de elég közel vannak hozzá, meglátják a héten mit tudnak alkotni, én amondó vagyok 2 héten belül lesz 12.5. <#taps>
Elvileg nem a Cryengine netkódját használják hanem sajátot írtak, most éppen ezzel szívnak mióta kijött a 12.4-es patch lassan 2 hete, talán napokon belül sikerül kiadni a javítást hozzá.
Magnificat
Tippeljetek ki az, aki az SC-rõl fals-blogot vezetve nem volt képes szembesülni a mondandójában felvázolt sületlenségekkel, és inkább törölte az összes, általam írt hsz-t és bannolt a fenébe (és még képes Free-Press-nek nevezni magát blogon, ahh, az irónia 😄 😄)

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

"A gazdagok limitált számú és nagyságrendekkel erõsebb - jobb hajókkal irthatják majd azokat, akiket az elnök a pénztárcájukon keresztül osztályozva megmért és kevesebbnek talált másoknál."

Ajaj, már sokan mondták hogy az összes hajó elérhetõ azoknak a játékosoknak is akik a legolcsóbb csomagot vették meg.

Vannak olyan játékok (free to play, pay to win) ahol a fizetõs játékosok elõnyt kapnak, de itt normál játékosok is szerezhetnek carriert.

De gondolom csak akkor erõsebb a nagy hajó ha rendes legénysége is van (jelenleg nem tudjuk hogy milyen lesz az npc-k képessége egy átlagos játékoshoz képest)

Szóval szerintem 10db egyszemélyes gép hasonló erõvel bír majd mint egy tízszemélyes. :S:S

Pénzszivattyú, hát ez az 50 misi szerintem még kevésnek számít a többi AAA kategóriás játékhoz, de legalább nincs egy g*ci kiadó mögöttük. Mmo fejlesztéshez meg szerintem nagyon kevés a 2 év. Nem az elsõ játék aminek csúszik a megjelenése.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Torzonborz
Valami olyasmire emlékszem hogy a multicrew shipeknél a belsõ tér is instanszolt terület lesz, szinkronban a külsõ ûrbeli területtel.
Hogy ez most még így van e vagy sem jó kérdés.
Mindenesetre elég szép feladat lesz ezt jól megoldani.

Most látom a második felét a hozzászólásodnak:

Azt mondták a legutóbbi videóban, hogy a hajoknak külön lesz a fizikájuk (gondolom nem túlbonyolított, hisz csak erre kell), és ha beszállsz egy hajóba, akkor ahhoz képest fogja számolni a karakter mozgását. Ezzel oldanák meg hogy a hajó és a benne lévõk szinkronban mozogjanak.
Nem csodálom, én SG-n csak ebben a topicban vagyok, és az utóbbi két napban 30 minuszom lett, gondolhatod kitõl....
Te sem gondolhatod komolyan, hogy minden fórumon csak ti lehettek, és csak az általatok ellenõrzött - cenzúrázott a játékot hamis színben jóként feltüntetve lehetne róla beszélni.

Ti olyan alapvetõ tényeket is szeretnétek cenzúrázni, hogy döbbenet. Ti nem a valóságról beszéltek és ti tudatosan nem a valóságról beszéltek, mennyit kaptok ti ebben a "pilóta játékban" a dollár százakra ezrekre lehúzott emberek után?!
Torzonborz
Te nem kritikával élsz , csupán csak ostobaságokat írsz.
Sokszor megmagyaráztuk már hogy miért de nem jut el a tudatodig.
Kérlek hagyd abba.
Feleslegesem csinálod.

Válaszolnál a kérdésemre? Akár privátban is, lehet szektások vagyunk de komolyan érdekel hogy mi fáj neked ennyire?
Mint lentebb már leírtam, nekem is vannak/voltak olyan játékok amik nem tetszettek, sõt olyan is van ami a régi hagyományokkal szakítva egy arcade hulladék lett mégsem szidom orrba-szájba (max 1x leírom a véleményem)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Tényleg olyanok mint a szektások, mintha az lenne a feladatuk, hogy szervezzenek be embereket, hogy rábírják õket több száz dollárt elköltésére, aztán legyalulják õket. Ott a Ph fórumon is bárki megnézheti visszaolvashat, hogy akik nekik köszönhetõen vettek hajókat és utána idõvel már ki szerették volna mondani, hogy valami nem kóser, ugyan úgy járt:

Legyalulták õket azonnal.
Bárki megnézheti, nincs egy olyan fórum magyarországon a Star Citizennel kapcsolatban, ahol ne ugyanaz a 4 ember próbálna a szektásokat is megszégyenítõ módon terrorizálni bárkit, aki a legkisebb kritikával él.

Mondom én, hogy ez egy szekta. Konkrétan 4 ember képes akár fórumokon át is üldözni azt gyalázkodva, aki ki meri végre mondani az igazat errõl a játéknak nem nevezhetõ pénzszivattyúról!
Nem mintha érdekelne, de még én lettem leminuszolva mikor, ha nem is pont ezt mondtam, de örültem hogy az admin jött és rászólt... <#taps>

Tényleg beteg a srác, de ez talán mindegy is...

On:

Valahol azt olvastam (talán itt), hogy a legnagyobb fejtörést jelenleg az okozza hogy a Cryengine féle netcode -ot gatyába rázzák, mármint hogy az inercia rendszer a mozgó hajó legyen és a kliensek a hajóhoz képest mozogjanak egy multicrew fedélzetén... Errõl van valami bõvebb írás esetleg?
Nem vettem magamra <#hawaii>
Basszus most nézem hogy rossz helyre címeztem...

A vicces az, hogy a nagy gyülölködés közben már külön sem választja az itteni két regjét 😊)
Miért várunk normális viselkedést valakitöl, aki a saját hozzászólásaira helyeselt egy másodreggel 😊
Kedves Andriska, az hogy a beteges gyûlöleted miatt képest voltál egy blogot indítani és minden hozzászólásodban ezt linkelget ide, az már pszichológiai eset.

http://edtool.net

Komolyan áruld már el hogy mégis mi bajod van ezzel a *arral?

Számomra érthetetlen mennyiségû idõt és energiát ölsz bele a lejáratásba, kötekedésbe, csak szeretném megérteni az okát.

A gazdagok limitált számú és nagyobb hajókkal kezdhetnek, de ezekre ugyanúgy felszerelést és legénységet kell szerezniük, a belsö rendszerekben pedig ahol mindenki kezd nem lehet egymást írtani.
A játékra pedig mindenki annyit költ amennyit szeretne.
Csak van aki olyan olyan értelmileg korlátolt hogy ezt huszadszorra sem fogja fel.
Úgyhogy inkább Raulblanco7-el értek egyet.
Tömörítve a Star Citizen bemutató, ha valakinek nincs kedve elolvasni az egészet:

Szerettem volna Idris-szel játszani a legelejétõl, de mivel nem volt rá pénzem, ezért megharagudtam a játékra és különben is milyen már, hogy másnak meg van rá, úgyhogy most megpróbálok minél több embert elijeszteni a játéktól.
Nem tûnik fel hogy teljesen mániákusan szajkózod ugyanazt a sületlenséget....ráadásul már betegesen, fórumról fórumra vándorolva, meg gyülölködõ oldalt csinálva.
Az hogy valaki igazából nem is ismer valamit, de fröcsög rá ráadásul ilyen vehemensen az nem normális. Az hogy valaki utánaolvas, nem jön be neki a játék vagy akoncepció, akkor hagyja a fenébe az a normális.
Az amit te csinálsz, hogy félinformációk alapján felállított téveszméidet fröcsögöd, ráadásul úgy hogy számtalanszor ki lett javítva amit rosszul tudsz, de afelett simán elsiklasz hát ez gáz.

Ahogy lejjebb is írták égeted magad egyre jobban.
Egyébként pedig az, hogy voltak és vannak, akiknek a szüleik megtanították már gyermekkorban, hogy mikor kell nemet mondani, nem változtat azon a tényen, hogy megpróbálták rávezetni õket is. Mégpedig arra, ami ennek a játéknak a valódi célja, robogós zöldhasúakért eladni annyi hajót amennyit csak lehet, még azelõtt mielõtt megjelenne a kereskedõs rész...
Torzonborz
Nos igen ez akkora prófécia meg ígéret hogy aki megvette a kezdõ aurora packot az most be tud lépni Hangar Module-ba és onnét Arena Commander-be.
És az összes többi alfa/beta modulba is majd.
Meg a Squadron 42-be és a Star Citizen-be is.
Mindezt 45 dodóért.

Szopoládé. Tényleg ne folytasd mert csak magadat égeted.
Bár ennél jobban nem tudom lehet e még.

Annyi ehhez hasonló próféta volt már a világban, az egyik örök életet ígért, a másik poklot ha nem támogatod, a harmadik meg 77 szûz kislányt a mennyországban. Ez is csak ígérget...
Bucser
Egyébként érdekes hogy a 25 eurós single ship pakkot kihagytad. Szvsz csak az irigység beszél az egész posztbol.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem kell aggódni, az elnöknek mindig lesz egy jó ötlete arra, hogyan beszélje ki a pénzt a zsebekbõl. Ahogy a jó öreg megboldogult George Carlin mondta:

"Isten szeret téged, és pénzre van szüksége. Mindig pénzre van szüksége."
Ráadásul a nagy hajó több költségbe kerül (Üzemanyag, hangárbérlet, lõszer, legénység).
Amit nem értett meg szegény, hogy ez nem egy aréna játék lesz, azt hiszi, hogy bedob mindenkit a közösbe. Hiába mondtam neki, hogy azáltal, hogy nekem egy kicsi hajóm van nem fogok hátrányt szenvedni, mert a galaxis másik felében valaki nagyobbal rendelkezik. Ez kb. olyan, hogy én sokkal nagyobb hátránnyal indulok dolgozni, mert BKV-t használok, míg valaki Alabamában egy Ford Mustangal ment diszkózni éppen abban az idõben. Sajnos nem tudta feldolgozni inkább csinált egy gyûlölködõ oldalt. 😊
Ugyanez a véleményem, ekkora baromságot rég olvastam.

http://edtool.net

A több ezer dolláros hajókról elfelejtettem írni:

Gyakorlatilag ez egy itemshop. Vesznek pénzért valamit amit a játékban is megszerezhet BÁRKI.
Igaz hogy tovább tart, meg lehet hogy pár corp taggal össze kell fogni, de úgy nem lenne semmi értelme venni egy drága hajót hogy vérpista 4 óra alatt megszerzi ingame. Vagy az is lehet hogy ö rögtön többszemélyes hajóval akar játszani a barátaival, vagy támogatni akarja a fejlesztõket.

Bár én soha az életben nem költenék ennyit egy játékra, de ez téged miért zavar ha valaki ennyit költ rá? Lehet hogy neki az az összeg százalékos arányban annyi mint egy átlag magyarnak egy normál játék.

Ha meg a játék elején sok nagy hajó van, akkor legalább lesz mit lopni 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

kivancsi leszek h 29-e elott bedobnak-e megint valamit ;d

anti hero

Nem olvastam el részletesen, csak átfutottam:

ez egy mmo, talán 2 éve fejlesztik. Fejlesztés elején meg gondolom nagyon kicsi volt a csapat.

Gyors guglizással azt találtam hogy a wow-ot kb 5 évig csinálták és 60-100 millió dollár volt a költségvetés, illetve a fejlesztés kezdete óta teljes csapat volt, nem garázs projektként kezdte.

Kiadó nélkül hogy szedtek volna össze ennyi pénzt?
strech goalok meg olyanok amiket már a kezdetektõl beakartak rakni.
swtor meg elvileg 200 millió volt.

Ha kint lesz a végleges játék kiderül hogy milyen lesz, ne egy alfa alapján ítéljük meg.

Hadd olvassa el mindenki, aztán döntse el maga. 😉
Bucser
Amit ide leirtal egy szep nagy adag idiotasag.

Gratulalok a szinvonalhoz😊

Na Braben a másik fele 😊

Bucser
Azt nem ertem, hogy miert nyilik ki a bicskad tole?

Nem kell tamogatni a jatekot. Kesz. A tokeletes penzel szavazas peldaja.

Az pedig, hogy Hollywood-i producerkent toltotte az utobbi 10 evet mit von le a cegszervezese es munkapriorizacios kepessegeibol?

Egy emberkent rakta ossze a prototype-ot ami alapjan a Kickstarter kampany videoja keszult. Sajat penzbol. Sok embernek tetszett ezert tamogattak a termeket es hisznek benne az eddigiek alapjan pedig szepen haladnak elore a lefektetett alapok nyoman.

Jobban tetszik David Braben munkassaga vagy Sid meier-e? Orulok neki. Akkor tamogasd oket a limited disposable incomebol ha akarod.