-
Nem kell velem egyet erteni. Csak belatasi kepessegre van szukseg.
" Te próbálod belemagyarázni, hogy aki nem ért egyet veled a játék kapcsán, az a szokás szerint rasszista, náci, putyinista stbstbstb."
Mar bocsanat, de a te benyomott videod igazolja hogy trollkodni akarsz csak. En egy szoval sem allitottam ilyet. Raadasul arra amit irtam egy betuvel sem valaszoltal csak a mellebeszed ment.
Most elemezzuk mondatonkent mit irtal?
#2261: "A tényen ez nem változtat... Túl sok és túl nagy lett itt az ígéret, hatalmas az elvárás, és elkepesztő mennyiségű meló lesz azt megcsinálni, már abban az esetben ha egyáltalán működik majd rendesen, mert még az sem biztos... "
Magyarul nem reagaltal arra amit mondtam es csakis a te sajat igazsagodat harsogod tovabb. tul sok igeret tul sok elvaras sok melo. Eszedbe sem jut hogy akik csinaljak a projektet es a backerek 95%-a pont ezt akarja? Te latod tul soknak talan? vagy esetleg nem erted hogy egy projectben hogy lehet ennyi ambicio es hogyan kepesek megtalalni mind a fizetoskepes keresletet mind a letrehozni kepes tehetseget is. A penzen kivul ennek a cegnek csak idore v an szuksege hogy elszallitsa amit igert. Az alapjan amit hetrol hetre kiadnak ATV-ben a kulonbozo kiadasok valtozasai es minden egyes beszamolo arra utal hogy jo uton vannak jo par docceno ellenere.
#2261 folyt "De ha működik is majd rengeteg idő lesz azt még befejezni, nem véletlen, hogy csúszás van mindig és mindenben, és mint írtam ez azért van mert ígérni sokkal könnyebb mint megvalósítani."
Inkabb csak az R&D olyan dolog ami keplekeny es nem tudod megmondani mikor lesz a heureka pillanatbol egy hasznalhato termek.
" Gyakorlatilag mindaz amit ígértek három különálló komplex játéknak is elmenne, fps-mmo-ürszim. Természetesen ezek elfogadható minőségben való megvalósítása háromszor annyi munkát/időt is igényel... "
Pontosan viszont ez egy termekben lesz benne. Kihivas. Nana. Vannak emberek akiken a penzen kivul meg ez motival a munkajukban.
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2017.10.15. 15:29:11