• [NST]Cifu
    #218
    összeszedtem 17.000.000 millió dollárt ami 4 milliárd forint!! és képesek 100-200 meg 1000! dollárokért adni egy hajót?:)

    Szerinted miből jön össze jelenleg is átlagban az óránként ~10.000 US$? Abból, hogy előfizetési csomagokat, hajókat vesznek a leendő játékosok. Amint pedig a kép is mutatja, sokan hajlandóak áldozni 250$-t egy Rear Admiral pack-ért vagy 1250$-t egy Idris-ért.

    tök jó,hogy a fejlesztő srác PC-jén is ilyen 30-40 FPS-ek vannak pedig se rendes fények,se robbanások ,se semmi nem történik csak egy üres térben mutogatja a hajót:P:) brutál masina fog ehez kelleni....

    Egyfelől alapból úgy készült a játék, hogy komoly hardware követelményeket támasztottak, mivel lélegzetelállító grafikát akarnak, és nem akarnak legacy hardware támogatást. Ezért kell Dx11 hozzá, ezért minimum elvárás a 4 mag és a 8 giga ram.

    Másfelől a játékengine még messzemenően nincs optimalizálva, ez egy pre-alfa állapot, amibe egy nappal a kijövetele után is rögtön belenyúltak (az üvegfelületek tükröződése változott észrevételem szerint).