• EFRM
    nincs túl sok kedvem neked írogatni v. beszélgetni, megmagyarázni; ez az én dolgom, úgyhogy rövid leszek:

mint régi motoros nemegyszer kerültem már abba a helyzetbe, hogy a ?inkompetens v ?hazug CR azt mondta, hogy itt vmi bizony ekkora lesz:
    DFM modul, star marine, 3.0 (és a nyx is coming soon!!!+) mivel nem az én tisztem eldönteni, hogy CR teljesen inkompetens-e vagy szimplán hazug és hülyére vesz, mivel egyik sem tetszik, egy idő után szakadt a cérna. nálam az utolsó a decemberre "tervezett" 3.0 volt, amiről kiderült, hogy kurva nagy smoke n mirror volt a bemutatón és a schedulet fogják az új évben irogatni, rögtön bekértem a refundom és magamban elmormoltam egy kurvaanyádot a backerek iránti tiszteletre reflketálva

most 09.27 van és eddig minden engem igazolt (gc2017 - lol ?), szóval itt vagyunk. a 4 AAA játéknyi refundot meg 4 AAA játékra költöttem amikben már belement pár száz óra, szóval rosszul semmiképp nem jártam.

ps. ha nem lenne 100% érthető: nem azért toltam a refundot, mert nem lett "tegnapra" kész a játék, hanem azért, mert nem értek egyet azzal amit csinálnak, ahogyan csinálnak. elvi kérdések.

ps2: ha lenne egy jó játék azt természetesen meg fogom venni. (bár ahhoz hogy az oculusos elitemet überelje nagyon össze kéne kapniuk magukat..) de mindekit megnyugtatok, nem lesz itt semmiféle játék, csak egy roncs techdemo szörnyszülött

na uff

edit: ps3: sq42 kimaradt oO hol is van a sq42? ja sehol :( hát ez van
    Utoljára szerkesztette: EFRM, 2017.09.27. 13:01:31