• dereksmart
    Volt egy videójuk arról, hogy az eggyel korábbi nagy nyilvános prezentációjukra hogyan készültek, hogy 1-2 héttel az esemény előtt milyen elképesztő feszültség volt, hogy látták hogy nem lesznek kész, hogyan maradt el végül egy része, mert nem tudták úgy összerakni. Pár évet lehúztam egy kisebb szoftverfejlesztőnél, és minden percét átéreztem, mert nálunk is ez ment. Jött a megrendelő megnézni a terméket, és mikor belépett az ajtón még nem volt bemutatható verzió, főnök behívta az irodába egy kis dumcsizásra, hogy nyerjen 15 percet a programozónak, hogy legalább a bemutató pár percére stabilizálja a programot, hogy ne legyen összeomlás, és ott izzadt mindenki hogy csak 2 percig működjön valami. Aztán utána jött a bemutató. Azokon általában én már nem vettem részt, mivel nem bírtam idegileg. :D Na tehát ez csak egy példa arra, hogy egy akármilyen szoftverfejlesztőnél nincs lazsálás, határidők vannak, bemutatók vannak, és sosincs elég idő, és valahogy mindig még "épp nincs kész" állapotban van a termék. Ez egyébként iszonyat idegfeszültség, én ott kerestem idáig a legtöbbet, de idegroncsként szereltem le tőlük, és többet ilyesmiben nem fogok részt venni.