dereksmart#2038
Fontos hogy legyen egy több síkú fejlődési rendszer, ami motivál a fejlesztések elérésére, tehát a profit termelésre. Nekem erre a kedvenc példám a Mount & Blade, ami egy single játék, de nem tudom hány száz órám lehet benne, nem merem megnézni sose. Mert lehet fejleszteni a karaktert skillek tekintetében, lehet fejleszteni a 8-10-fős NPC törzsgárdát ugyanígy, lehet fejleszteni a felszerelést kemény pénzekért, ugyanezt a törzscsapatnál, aztán ha ezen a szinten túl vagyunk, akkor lehet hadseregeket toborozni, azokkal várakat-városokat foglalni, itt lehet fejleszteni a hadsereget és a várat-várost is, és ha ezen túl vagyunk akkor lehet csatlakozni királyság mellé, meg lehet dönteni a királyságot, és el lehet kezdeni terjeszkedni hogy megdöntsük a komplett birodalmat. Ez olyan elképesztő mennyiségű fejlődési lehetőség, aminek soha nem jutottam a végére. És ez egy picsa kis szar grafikás középkori kardozós cucc. Star Citizennek szerintem az lesz a kulcsa ilyen szempontból, hogy meg lesz-e benne egy ilyen fejlődési potenciál, amiért küzdve az ember hónapokig-évekig baszhatja a rezet. Utoljára szerkesztette: dereksmart, 2017.09.14. 16:56:13