Nahát azért vegyél vissza az arcodból!
Én nem ilyen hangnemet ütöttem meg senkivel szemben. Azt sem értem, minek rágod magad itt ennyi idő elteltével. Inkább maradtál volna csendben.
Már rég túltettem magam a kidobott pénzen. Majd megtérül, ha jönnek a fejlesztések.
Ha meg kicsit informálódnál, akkor tudhatnád, hogy a bezsebelt pénzhez képest más játékok mennyiből készültek és hova jutottak.
Amúgy sem a sürgetésről beszéltem, hanem, hogy 60 euróért mit is kaptam így kezdésnek.
De lehet, hogy azért nem volt tiszta benned a kép, mert azt nem írtam le, hogy elég magasra tettem a lécet, ami nem véletlen. A gamescom-on több dolgot is ki lehetett próbálni, amik a játékhoz kapcsolódnak. Csak akkor még nem volt egészen tiszta, hogy ezt a játékot használják és igazán másra nem is használható a játék, mint, hogy az ember ellegyen vele pár percig. Legalábbis 60 euróból többre nem futja.
A lécet ennyire magasra meg konkrétan az a repülős szimulátor tette, amibe a szombati nap csak SC pilóták ülhettek. ED pilóták meg már nem, mert hogy azt mindenki ismeri... A tulaj meg féltettel a joy-t, nehogy kitörjék a nyakát az első fordulónál.
Elsősorban ezért fizettem be a játékra, hogy akkor lássam, miért is nem ülhettem bele aznap a székbe. De csalódás volt mind a játék, mind a szerkezet építőjének a hozzáállása az ED pilótákhoz.
Ennyi és nincs tovább.