• TokraFan
    No ennek azért van története, ugyanis egyrészt sosem lett törölve semmi, másrészt az idézett részeket az a topikgazda írta be, aki eleinte teljes mellszélességgel védte a játékot, majd miután nagy nehezen leesett számára is, hogy nem trollkodásból szidta mindenki, hanem csak a -sajnálatos- tényeket írták le, végül évekkel ezelőtt lelépett, azóta se láttamt.

De nem szeretném itt azt a látszatot kelteni, mintha élvezném a trollkodást és főleg nem azt, mintha bajom lenne az SC-vel, egyelőre még maximal drukkolok nekik! Más kérdés, hogy elvakult sem vagyok, helyén kezelem a kérdést (kiemelve, hogy ez csak egy nyomorult game, nem is értem, miért vívnak itt egyesek élet-halál harcot miatta akár űberszuper, akár nem ).
    Már csak abban reménykedem, hogy legközelebb ha benézek a sok hsz. miatt, akkor az egy új video, vagy egyéb tartalom miatt generálódik...de engem mondjuk továbbra sem zavar, ha valaki leírja a csalódottságát. Áttekerem aztán kész. Addig, amíg nem személyeskedik és nem anyézik...Bár ha kell, annak is állok elébe!