• Gilmoor
    ...szerintem szándékosan félremagyarázzák az emberek egy csoportja ezeket a pénzügyi tranzakciókat. Van csomag, ami tulajdonképpen preorder, és van a támogatás. Sok mindent kell vegyél a hajódra, ha azt akarod, hogy ... mégis mit akarsz? Van a játékban Arena, ahol lehet pvpzni. Való igaz, azok az emberek akik többet költenek támogatásra, hozzájutnak olyan lehetőségekhez, amivel a tesztfázisban lévő játék arénájában hatékonyabban tudnak érvényesülni. De ők ezt akarják. "Alázni" akarnak és ez pénzbe kerül nekik. Van ilyen is, elég nagy a világ, elbírja hátán a népek sokszínűségét. Én anno 35 EUR-t adtam a "preorderért" és nem bántam meg. Nekem annyit bőven megért.
    Számos más esetben is adtam már ennél többet is és kevesebbet olyan programokért, amik készülőben vannak. Van köztük olyan, ami sosem fog kilépni az alfa árnyékából. Van amit bánok is, és csak reménykedem, hogy a kifizetett összeg azért ennek ellenére jó helyre kerül. Annak aki havi 100 ezerből él, sosem lesz elég olcsó a játék. Vélhetőleg elég erős gépe sem lesz hozzá. Ez csak 1 a sok természetes szűrő közül aminek örülök. Nagyon remélem, hogy kevesebb olyan játékosokkal találkozom itt, mint egy free mmo-ban.