• TokraFan
    A remény hal meg utoljára...:-) Az Elite-ben sincs semmi értékelhető jelenleg, néhány óra játékot követően gyakorlatilag nincs benne cél -ami a sandbox játékok alapja lenne ugye-, max grindelhetünk új hajóért ami nem túl motiváló tényező ráadásul véges is, de ennyi és nem több. A felfedezés unalmas, mert szinte semmi izgalmas nincs benne, lévén egy idő után a rendszerek, bolygók is csak ismétlődnek, nincs semmi új, semmi változatos ami miatt érdemes lenne tovább és tovább mentelni. Építeni ott sem lehet semmit.

SC-nél valóban a solo módra gondoltam és emlékeztem arra amit mondtál pár hónapja, de eredetileg -ha feltételesen is- volt róla szó, hogy talán mégis beletesznek ilyesmit. Most viszont akkor egyértelmű, hogy nem lesz, illetve talán majd csak sok-sok év múlva, ha egyáltalán... Ez van, úgy tűnik amit én szeretnék azt senki nem csinálja meg, pedig őszintén nem értem, mivel minden létező sandbox játékban van építési lehetőség, illetve saját "birodalom, vagy rezidencia, területfoglalás és annak megvédésére lehetőség", mivel kvázi ez nyújtja a legtöbb célt az ilyen játékokban...Mint látható, az Elite-ben is dögunalom ha az egyetlen cél a nagyobb hajóra gyűjtés és tápolás, tele van ezzel a kritikával a Steam komment szzekciója. Na mindegy. Ettől függetlenül biztos jó lesz az SC és nagyon várom továbbra is, csak megint lesz egy adag hiányérzetem.