MasterMason#1391
Jól hangzik, és gondolom ahelyett hogy azonnal lerombolnák a hajódat, gondolom majd megvárják amíg a közelbe mész és esetleg átszállsz a hajójukra, hogy ellopd. Lehet csak én vagyok annyira pesszimista, hogy azt gondoljam, hogy ha ők is tudják hogy lehet hajót is lopni, akkor meg pláne bárkit ki fognak lőni aki lő távon belül ér. Izgalmas lesz, amikor a lopás esélyének lehetőségétől paranoiás kapitányok a destroyerekkel mindenkit válogatás nélkül potenciális tolvajnak tekintve legyalulnak. :D
Viszont a sok gyakorlás az tényleg kétségtelenül fontos lesz ha egy olyan hajóban ülsz, amelynek tűzereje éppen arra elég, hogy a csatahajók kapitányainak nevetőizmait tornáztasd.
Nem kötekedésként, de nekem valami nem kerek ebben a koncepcióban, azt mondod, hogy UEE szektorban nem használhatják majd ezeket a hajókat mert megvéd az UEE viszont egyéb rendszerekben meg elveszíthetik a 2500 valódi dollárért vett hajóikat?! Abból meg sok sok per lenne, és csalás miatt talán le is csuknák őket, hiszen olyan nincs hogy LTI-vel árulnak valamit de igazából meg nem LTI.
Persze lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, hogy azért beszélnek összevissza, hogy a nem annyira tehetős polgárok is beleöljenek pár száz dollárt. És nyilván tudják azt is, hogy akinek van 2500 dollárja egy hajóra, annak lesz arra is pénze, hogy igazi ügyvédet fogadjon, ellenben aki pár százat dollárért vett hajót annak nem biztos, így hát a legnagyobb valószínűség szerint ez fogja befolyásolni a végleges játékmenetet.