Jó lenne, ha lennének szektorok, ahova pénzes hajókat nem lehetne vinni. Igaz, ott is előnyben lennének a nagyon pénzesek, mert máshol szereznek könnyedén hajót és felszerelést nem pénzeset, hiszen pénzt gyorsan tudnak a játékban szerezni a pénzes hajóikkal és utána már gyerekjáték.
Nekem is furi, hogy mondjuk megveszem a játékot, elkezdema zéróról picsafüstnyi kis hajóval, ott machinálgatok kis delláért vért izzadva, ezek meg odaugranak az IRL vett halálcsillagokal és unalmukban szétkúrják a seggemet, pedig én csak fejlődni szeretnék és játszani.
Volt valami multis űrös gamma, ahol kezdő szektorban még nem lehetett megtámadni a kicsiket és vért hugyozva felfejlődtem az ott elérhető maxra. max. felszerelés, legjobb hajó, amit akarsz. No átmenten a következő szektorba, mert a küldik oda szólnak, ott folytatódnak és lám, ott már a szektor legismeretlenebb részein sem lehetett átsunnyogni, mert mindehol ott cirkáltak a pénzes nagykutyák és azonnal dezintegrálták az embert, amint az ő lőtávjukba kerültél. Volt, hogy nem is láttam mi ölt meg, mert csak elsuhant valami, alig láttam, de útközben azé uncsiból odakúrt egyett nekem is, kösziek. Legjobb, mikor csinálnád a küldidet, amúgy is alig bírsz az NPC-kkel, erre poénból kivárják míg legyengülsz és mikor majdnem kész vagy a küldivel, akkor lőnek szét hátulról, hogy nehogymá legyen sikerélményed. Persze az ember próbálkozik mindennel, hátha sikerül túlélni, de az esélyek erősen zéró felé tartanak, az állomásokig sem jutsz el élve. ÉS mindig kezdheted l@faszról. Nyilván nincs épeszű ember aki ezt sokáig bírja, ahhoz nagyon elszántnak és hülyének kell lenni. Quit, senkinek nem is ajánlanám azt a gammát (főleg az extrém árak miatt).