Bocs, tényleg nem bírtam ki, hogy erre ne válaszoljak.
"Előre is leszögezem hogy 2 évig volt iPhone-om még a 2g-3g időszakában."
Csak mint a lenti példa mutatja használni nem tudtad, de ezért ne a telefon legyen már a felelős.
"Ok amiért nem vennék többet iPhone-t:
- Fájlmásolás PC-ről/re (mivel nálam a telefonon használati tárgy és nem ékszer)"
Nem tudom ez alatt mit értesz, de iphone-on miért nem sikerült?
"- Kezdőképernyő testreszabása (mert ha bekapcsolom szeretek látni időjárást, RSS-t, meg gyors gombokat egyszerre...stb)"
Az én kezdőképernyőmön a dátum van, az idő, a városom időjárása, valamint a városra vonatkozó egyhetes előrejelzés, alatta meg van hely kihagyva az értesítéseknek, (email, telefon, stb.). Szóval nekem elég jól sikerült átszabni.
Iphone-on gépre rádugod, copy/paste majd VLC player vagy én pl Oplayert használok és bármit lejátszok. Neked ebben melyik művelet nem sikerült?
"- Memóriakártya bővítési lehetőség. (Nemrég nőttem ki a 16 gigát, vettem 32 gigás kártyát. Probléma megoldva.)"
Ezzel az egyel egyetértek, bár én még soha nem nőttem ki a 16GB-t (ezért iphone5-ből is azt veszek) de elhiszem, hogy van akinek ez probléma.
"- Cserélhető akksi. (volt már megsütött aksim, vettem újat, ennyi. 3000-ből megúsztam, a többi mehetett borra.)"
Iphone utángyártott akksi szintén kb 3000 Ft, egy kis csavarhúzó és kicserélted otthon. Ha ennyi műszakilag nem megy, akkor nálunk a sarki telefonos boltban 500Ft-ért kicseréli a srác. Valóban egy érvágás.
"Anno az iPhone 3g-mmel is csak telefonálni, meg képeket nézni tudtam. Néha befigyelt 1-2 játék vagy valami hasznos app, de amúgy nagyon úgy éreztem hogy meg van kötve a kezem."