• csimmasz
    Igazadvan ez fejben dől el.
    Siok helyen magyarázkodnom kell, hogy nekem miért nincs iPhone om mintha annélkül nem lehetne élni.
    Eleinte még leálltam megbeszélni, hogy miért mit tud ami miatt nem jó nekem egy másik telefon, de mint mondtam sokan nem is tudják mikre lehetne használni, csak ez ma a menő.
    Mint a divatban sokan hordanak pl Dolce e Gabbana cuccokat attól függetlenül , hogy jól áll e nekik, mintha azzal, hogy rajtuk van a jel felsőbb rendúek lennének.
    Ez tudatos agymosás a nagy márkák részéről nem csak az Apple csinálja ő inkább a divatvilágból emelte át a fogyasztási cikkekre.
    Azokkal minden ok akok a forumon kijavítják azokat akik tévesen tudnak valamit az almás cuccokról, de nem birom aki fényes páncélban, fehér paripán, önjelölt prédikétor és inkvizítorként keresztes hadjáratot folytat az iPhon, egy és igaz istenség tanainak terjesztése végett. ( ezt jól megaszondtam)

Egyébként szerintem zseniális amit reklám fronton az Apple nyujt, valóban kedvet kap az ember a telóhoz azokat az applikációkat figyelve, amikre valójában sosem lesz szüksége a legtöbb embernek.