Nem szeretek belefolyni a SAMU vs iPhone vitákba, de most megteszem:
Előre is leszögezem hogy 2 évig volt iPhone-om még a 2g-3g időszakában.
Ok amiért nem vennék többet iPhone-t:
- Fájlmásolás PC-ről/re (mivel nálam a telefonon használati tárgy és nem ékszer)
- Kezdőképernyő testreszabása (mert ha bekapcsolom szeretek látni időjárást, RSS-t, meg gyors gombokat egyszerre...stb)
- Filmek/zenék lejátszása, tárolása (USB-t rádugom Copy-Paste, akármilyen PC-n, majd BSPlayerrel bármit lejátszok)
- Memóriakártya bővítési lehetőség. (Nemrég nőttem ki a 16 gigát, vettem 32 gigás kártyát. Probléma megoldva.)
- Cserélhető akksi. (volt már megsütött aksim, vettem újat, ennyi. 3000-ből megúsztam, a többi mehetett borra.)
Az iPad3 vásárlásán is egyszer elgondolkoztam de nekem a táblagép tudja ugyanezeket fent + USB OTG-t is. Az iPad3 csak annyiban tetszik jobban hogy iszonyat szép a képernyője.
Mielőtt le csóróznátok meg ilyenek, közlöm hogy vehetnék iPhone-t kártyafüggetlen is, mert van rá keret, csak mint mondtam én használati tárgyakat szeretek vásárolni, nem ékszereket. Anno az iPhone 3g-mmel is csak telefonálni, meg képeket nézni tudtam. Néha befigyelt 1-2 játék vagy valami hasznos app, de amúgy nagyon úgy éreztem hogy meg van kötve a kezem.