• willcox
    Az autós példára visszatérve. Bár minden példa sántít, de szerintem jó példákat írtam. Az Opel ("sosem kop el" - ugye ismerős? Bár régen sem volt igaz, manapság meg pláne nem) egy olyan autó, ami sem teljesítményben, sem tudásban, sem kényelemben nem mérhető össze a Bömössel, de a használata a széles tömegeknek nem okoz gondot, egyszerű, mint a bot.
    A Bömösben nagyon sok beállítási lehetőség van, és itt nem egy szerelő által elvégezhető beállításokra gondolok, hanem a vezető általi lehetőségekre.
    A Bömös prémium kategóriás, és valóban, minőségi anyagokból is készül, de a példa kapcsán nem a külcsínre, hanem a belbecsre gondoltam. Bár izlések és pofonok különbözők, de nekem a Note2 jobban tetszik, mint bármelyik ifos, ez viszont erősen szubjektív, nincs is értelme erről vitázni. Egyértelműen a tudás mérhető le, és ott az ifos sehol nincs a Note2-höz képest. Azt persze kár lenne tagadni, hogy az ifos jobb, mint egy alsó kategóriás androidos készülék, de a tudást nézve kb. egy középkategóriás androidos készülékkel van pariban. Sikerült a középmezőnybe leküzdenie magát.