10710998_467067493431288_867160675426903
 • Darth Sith
  #387
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  Mivel a szigetes történetben még eléggé az elején járnak az ott töltött 5 évnek, becsléseim szerint alig pár hét telt el, tehát további 4 évnyi történés biztos van. Abban az esetben tudom elképzelni, hogy kevesebb, ha a következő pár hónapban slade-ék meghalnak, és a további időt egyedül tölti a szigeten remeteként. De ez meg azért nem valószínű, mert valakinek ki kellett képeznie, és az sem rövid idő. Tehát imho több év eltelik a szigeten aktív kiképzéssel slade-ék részéről, majd azután történik velük valami, vagy meghalnak, vagy megmenekülnek valahogy és oliver ott marad egyedül.

  Az aktuális történeti szálban szerintem elég sok változás lesz. Mivel szükség van egy új főgonoszra/főgonoszokra, valamint oliver-mama valszeg dutyiba kerül és ő örökli meg a vállalat CEO szerepét, így azt is kell majd intéznie. Bár ha az ügyvédei kitudják dumálni, hogy malcolm öletett/ölt meg mindenkit, neki pedig a férjét és csak azért nem mondott el eddig semmit, mert megfenyegette, hogy kiírtja a családját és ezt azzal nyomatékosította, hogy elrabolta a férjét, hogy komolyan vegye, így talán megúszhatja és akkor ezen az ágon nem lesz változás.
  Ami viszont pozitívum volt, hogy a folyamatosan ellene dolgozó rendőrségi vonal elkezdett benne bízni, ahogy pl. Batman esetén történt a kezdetekkor és szép lassan Gordon cimborája lett.

  Erről jut eszembe, valamilyen Wayne-es említést, cameo szerepet eléggé örömmel vennék. Nyilván nem fogják bruce wayne-t mutatni, se batmant, de hírekben a háttérben mehetne róla egy snitt, netán megemlítik, hogy s queen industries épp a wayne enterprise-al tárgyal valamiről stbstb.. :)