• lordsithlord
    #77
    No akkor csak a korrektség kedvéért (mert ugyebár te ismét inkorrekt módon olyasmit nem említesz meg, amit én máshol már leírtam): távoli asztalkezelésnél nem látszanak rendesen az ékezetek, sőt, egyes betűk sem. Ez adódik jó pár dologból, melyeket itt nem részleteznék (ha annyira értesz a dologhoz, akkor vagy biztos tudod, vagy ha érdekel, utána tudsz nézni ; annyit megsúgok hogy elég sok köze van a különböző képernyőméretekhez illetve felbontásokhoz). Ergo ha megnézi valaki (aki nem annyira elfogult és rosszindulatú, mint te), sőt, esetleg ért is hozzá, akkor bizony rájöhet olyan dolgokra, amiket te már nem veszel észre, mert vak vagy és igencsak értelmetlen ember. De ha megnézi valaki az akkortájt készült hozzászólásaimat, könnyedén észreveheti, hogy rengeteg helyen a saját dolgaimat is elírtam, hibás szavak, felesleges betűk igen szép számban találhatóak az akkori komentjeimben. Sem azelőtt, sem azóta nem volt olyan rossz helyesírású a szövegem, mint akkortájt, hála annak ,hogy csak távoli asztalkezeléssel tudtam netezni (de ezt ugyebár leírtam). Szóval nem tudom, hogy ha ezt valaki leírja értelmesen (tudálékosságot én nem nagyon látok benne, de ugyebár már megszokhattuk tőled, a "korrektség királyától", hogy ha valaki neked ellent mer mondani, azt te kapásból kikiáltod tudálékosnak).

    Ha ezt nem fogod fel, tényleg valami felfogásbeli problémáid lehetnek, javaslom keress fel sürgősen megfelelő szakembert, mert igen komoly segítségre szorulsz a jelek szerint...

    Ja és legközelebb javaslom, ne csak egyirányúan akarj egy helyzetet bemutatni, ugyanis így bizony baromira rontod az amúgy sem túl jó hiteledet... Ha már valamit felhozol, akkor vagy bizonyítsd be azt, amit leírsz (de aztán úgy, hogy abba bele ne lehessen kötni ám!), vagy hallgass! De mindenképpen leszel szíves a hamis rágalmaidat (melyeket még saját bevallásod szerint sem tudsz bizonyítani!) marha gyorsan abbahagyni!

    Téma részemről lezárva, te úgyis csak szórod a sarat másokra, mert mást nem tudsz tenni...