• Papichulo
    #69
    "De a kulturáltabb része: én leírtam, mi történt. Te erre megrágalmaztál. Más is észrevette a dolgot, erre te megintcsak megrágalmaztál, hogy dupla acc-om van. Rágalmat rágalomra halmozol, de egy tévedést mániákusan felhozol... No ez az, ami undorító viselkedés."

    Ja igen, ujabb lebukas tortent a reszedrol, ami ismetelten a gusztustalanul atirt idezetet bizonyitja. Te azt allitottad, hogy azert ideztel "hibasan" (es nagyon erzekeny helyen), mert kezzel gepelted at a szoveget, cut&paste helyett. Nos, a pontos idezetre nem tudtal odafigyelni, viszont arra igen, hogy ne ekezettel ird at a szovegemet. Minden mas ekezetes volt, de az idezet ekezet nelkuli, annak ellenere, hogy te azt mondtad, hogy javitottal ki benne elgepeleseket is. Mar ne haragudj, de ez szanalmas...

    Amugy az az egyetlen ember aki rajtad kivul "eszrevette" ezt a dolgot, pont a postolasom utan regisztralt es az akkori egyetlen hozzaszolasa utan tobbet be sem jelentekezett. Szoval hagyjuk a bena magyarazkodasodat es nyeld le, hogy rajtakaptalak egy unorito hazugsagon es, hogy ezt minden leendo alkalommal fel fogom hozni!

    A mostani eszmecsereben pedig ismet csak jottel a mendemondakkal, de amikor bizonyitani kene az allitasodat, akkor jossz azzal, hogy en nezzek utana. Most oszinten, ti ilyenkor komolyan retardaltank kepzelitek magatokat? Mar ezerszer el lett magyarazva, hogy aki allit valamit, annak kell bizonyitania. Ti nem tanultatok egyetemen filozofiat? Ez a retorikanak egyik alaptezise Arisztotelesz ota! Legalabb vedd a faradtsagot, hogy a linkjeimet elolvasod es akkor nem nezel ki rendszeresen imbecilnek.