• Szefmester
    #53
    Odabent a melóhelyen van egy emberke aki folyton védi és isteni szintre emelte magában az iPhoneját.. és mindenkire megpróbálja rábeszélni az apple termékeket.. megy is a vita rendesen. Volt ott már mindenféle dolog, de arra még nem kérdeztem rá, hogy miért akarta ma rábeszélni a másik kolegát (aki egy tabletet akar venni) az ipad3-ra amikor az illetőnek még a kindle fire is a dárga környéke.. és amire használni akarja arra elég egy M-tech 20ezres készüléke is... Nem.. ez a földreszállt sznob köcsög megőrül ha valaki nem azt mondja hogy az i(random szar) a legjobb.

    És személyesen csak 2 olyan embert ismerek akiknek van bármilyen almás cuccuk, de mind a kettő ezen a sznob szinten tanyázik. Azoknak a termékeknek nincs hibájuk, a cég nem veri át őket és nem nézik hülyének.. az egyszerűsége az a felhasználóbarátság, és nem a primitívség jele.

    Majd a szünetben egy képernyőtapicskolós zongorajátékkal játszott ahol is a Für Elise-t adta a készülék hangonként és minden hangért meg kellett érintenie a képernyőt ritmusra.. ha nem nyomta akkor nem jött a hang.. szóval elrontani sem tudta .. max a ritmus volt fals.. hááát.. Ez így eléggé megmutatja azt kiknek is készül igazából ez az egész.

    Egér? Csak egy gombos mert még összezavarodik.. zenei ritmusjáték? El sem ronthatja, hiszen akkor nincs sikerélménye... primitívség a köbön. Összelopkodott szabadalmak, ha pedig a mérnökség elszúrt valamit a tervezésnél, akkor csak simán a felhasználó nem tudja helyesen használni/fogni.

    Fogyasszák az ilyenek csak a tartalmat nyugodtan.. persze meg is látszik miféle tartalmat szoktak fogyasztani. :)