• lordsithlord
    #48
    Öregem, erre jobb, ha gyorsan lenyelem, amit írnék, mert ha leírnám, én innen repülnék...

    De a kulturáltabb része: én leírtam, mi történt. Te erre megrágalmaztál. Más is észrevette a dolgot, erre te megintcsak megrágalmaztál, hogy dupla acc-om van. Rágalmat rágalomra halmozol, de egy tévedést mániákusan felhozol... No ez az, ami undorító viselkedés.

    A tényekről: ugyebár az, hogy 3x annyiba kerül a garibővítés, tény. Az, hogy 1 év garit adnak, az is tény. Az, hogy a többi gyártó 2-3 évre ad kevesebbért plussz bővítést, szintén tény. Az, hogy így ők 4-5 évet vállalnak be, ezzel szemben az Apple max 2-3-at, az is tény.

    A fejlesztésekhez nem tudok hozzászólni, ez nem az én részlegem, ez pénzügy. Ami viszont kapásból látható: adott idő alatt a többi gyártó több terméket fejleszt és ad ki, mint az Apple, ez pedig bizony igen könnyedén elképzelhetővé teszi azt a képletet, amit az előadó elmondott. Ha nem hiszed, elötted az út, nézz utána.

    A rágalmazást pedig leszel szíves itt és most abbahagyni, ugyanis rettenetesen unalmas már. Bár gondolom ez is csak azt mutatja, mennyire "fejlett" az általad oly előszeretettel emlegetett "vitakultúrád... Megjegyzem, nézz utána, gondolom arra is találsz majd szép kis kifejezést, milyen hibának is minősül a rágalmazás...