Rotcsa#33
Örülök, hogy tetszik! :)) Yt-ra is fel kéne tenni, had lássa mindenki! Ja, amiért már gyermekkoromban is hülyén éreztem magam, hogy azt gondoltam, ha úgy gondolom, hogy az embernek kellene lennie az, amihez viszonyítjuk a dolgokat, akkor az csak gyermeki naívitás és a dolgok valódi vonatkozásával nem vagyok tisztában..... Nagyon is tisztában voltam! Jobban értettem, mind a szüleim, meg a nagyapám az ő nagy bölcsességükkel meg élettapasztatukkal! Mert beléjük vertékaz iskolában, hogy a munkaerő piacon az ember az, akinek el kell mennie dolgozni, ezért Ő a kereslet, mivel a cég az, aki válogat. Tehát orientálódjon az ember...
"Add el magad", mondják olyan sokat,mintha az lenne a normális, hogy a XXI. században dolgozz, ha nem akarsz éhen dögleni!
A technológiánk korszerű, de sok minden más a középkor szintjén maradt, pedig nagyon egyszerű lenne a képlet:
Ami jó az embernek, azt megtartjuk, alakítjuk, fejlesztjük, ami meg nem,azt elhagyjuk. Ennyi.
Jelenleg ki van szolgáltatva az emberiség a munka kényszerének. A kényszer nem jó, meg kell szüntetni, hogy felszabadulhassanak az egyén addig lekötött energiái, potenciálja. Erről szól a videó! :)