• usersg
    #98
    "Ha nem úgy reklámozták volna egyesek, hogy a Win8 tablet OS, akkor nem lennél kiakadva? Lehet csak elvakult vagy és ezért használhatatlan."

    Miért lennék elvakult. Sok os -t használok, sokféle felülettel. Konkrétan az egyik gépen, az ottani feladatok miatt még olyat is, ami aztán tényleg nem egy fősodorbeli darab, de vannak olyan előnyei, ami miatt kell.
    Használok én mindent amire szükségem van, de nem fogok tapsikolni egy olyan megoldásnak, ami egyértelműen nem való arra az eszközre, amin én azt használni akarom. Ilyen ez a metro -s fos is. Mint mondtam, ha majd egyszer lesz tabletem, - bár ez nem valószínű, mert nem nagyon tudom mire lehetne azt nekem használni - akkor majd érdekelni fog a win8, mert lehet hogy jobb mint az azokon a gépeken elérhető egyéb megoldások. De rendes pc -re nem való, és erről magam győződtem meg. Sosem érdekelt engem a reklám, az inkább rátok lehet jellemző. Én kipróbálok mindent, és kiválasztom azt, ami jó. A win 8 az pl pont nem jó. Ez van. Én szerettem a vista -t, sp1 után megszűntek a bajai mai miatt morogtam az elején. Alapjában véve tetszettek az újítások. De ez a mostani nem tetszik. Ez van. A 7 -es sokkal használhatóbb nála, és még ha a boot idő pár másodperccel hosszabb is nálam, attól még sokkal többet ér nekem az, hogy rendesen lehet ezt használni.
    Mint mondtam, elég sokan találják úgy, hogy nem igazán sikerült jól a win8.