• usersg
    "Tőled is megkérdezném, hogy miben hátráltat téged ez? De ami fontosabb, hogy mennyi időt szántál arra, hogy megismerd a rendszert?"

Kb másfél hetet. Még most is megvan a cucc, ha valamit meg kellene benne nézni, de már csak virtuálisan. Másfél hét szenvedés elég volt.

Hogy miben hátráltat? Sokkal több kattintásból kell megoldanom olyan dolgokat, amiket korábban nem kellett így. Ez engem zavar, ez engem hátráltat. NEM LEHET KIKAPCSOLNI! Miért nem? Nem kell egy darab lebutított metro app sem nekem. Akkor mi a f@ért nem lehet letiltani végleg? És miért kellett kivenni a vidget -eteket? Én konkrétan használtam őket. És sokkal kényelmesebb mint a start screen. Miért kellett kivenni az aero -t? Miért? Nekem nincs táblagépem, és nem is kell. Megértem hogy azon ezek a változtatások szükségesek, mert a pc -s kezelőfelület nem elég jó a tapizáshoz. De akkor miért kellett táblásítani az egészet? Ez így egy rakás szar. Más operációs rendszerekben ezt meg lehet oldani. Itt meg nem. Pont a microsoft -nál nem értik ezt? Pont annál a vállalatnál aki eddig odafigyelt a felhasználók igényeire? Most meg ilyen idiótasággal hazavágják az új windows -t?