• Hugsy
    #65
    "Először is. Nehogy már nekem kelljen rendbe tenni azt, amit semmilyen más operációs rendszeren nem nekem kell, mert be van rendezve menübe."

    WinXP. Itt csak behányta bizonyos programok mappáit a start menübe és ott is neked kellett rendezni, hogy ne minden hülyeség legyen ott, esetleg funkció szerint csoportokra bontani. Tehát megdőlt az állításod, miszerint semmilyen más oprendszeren nem kell rendet tenni.
    Hozzáteszem, hogy ha összehasonlítjuk XP startmenüjével, akkor metronál sokkal egyszerűbb a nem kívánatos dolgokat eltüntetni. Csak jobb gombbal ráklikkelgetsz a programokra, majd még egy klikk, hogy ne tűzze ki őket.

    "A jobbra balra scroll, és a korlátozások mint teljesen feleslegesek egy rendes számítógépen."

    Ez most komoly? Ez is egy indok, hogy rossz a rendszer? Nem mindegy, hogy jobbra görgetsz, vagy lefelé?

    "Az a gondunk, hogy rosszabb. Ha valami csak egyszerűen más, azzal könnyen megbarátkozok, feltéve hogy segít nekem a munkámban. Ha viszont hátráltat, akkor nyilván nem akarok vele foglalkozni, mert az előző eszköz meg működik normálisan."

    Tőled is megkérdezném, hogy miben hátráltat téged ez? De ami fontosabb, hogy mennyi időt szántál arra, hogy megismerd a rendszert?

    ui.: Kérlek mondjatok olyan dolgot, amit a régi start menüvel meg lehetett csinálni, de a win8 erre alkalmatlan, avagy csak sokkal bonyolultabb megcsinálni. :)