tomcsa4#60
Én anno Vistára váltottam, amikor megjelent. Mérföldkő is lett a Vista. Aztán szomorúan láttam, hogy laikusok és hozzáértők (rendszergazdák) millióinak okozott fejtörést. Pedig szerény gépen használtam, hibamentesen. Utána jött a Win7 (ami Vista), most meg a Win8. Imádom a nyolcast és már nem kell a Win7/Vista. Sajnos az emberek többségének nincs annyi esze, hogy êrdrmben használja a nyolcas OS-t. Nektek tényleg az való, hogy bemenjetek egy gyárba mûszakozni, vagy infos lévén 8 órában nyomtassatok.
Win8 felületectökéletesen kezelhető egérrel és billel, a start menü ketté van szedve, de logikusan és kényelmesen kezelhető. Aki nem tudja ezt átlátni, azit akar az élettől? És akkor ti panaszkodtok hogy butul a társadalom? Ti sem olvastok, nem tanultok csak siránkoztok. Ha már gondolkodni kell, az nem tetszik, mi? Ez olyan hiszti, mint a Vista idejében. Képzett emberek nem voltak képesek használni. Jó nekem a szgép nem munkaeszközöm, szabadidőmben is keveset vagyok előtte, de már jobban ismerem a rendszert, mint itt egyes kockák.