• gforce9
    Szervizelésnél sem árt ha ott van egy fix háttér. Én szervizeléssel foglalkozok, de ugye, ha kezem alá jön egy gép, aminek az asztala tele van szórva minden marhasággal, akkor ugye startmenü, mert az ikonkáprázatból biztos nem fogom előkeresni azt ami épp nekem kell. A startmenü meg ugye alapvetően mindenhol ugyanúgy néz ki. Ez sem hátrány azért. Hogy pl egy hdd sentinelt mondjuk megtalálom a H betűnél. Nem elhanyagolható élőny az abc sorrend, nem véletlenül találták ki. Persze annak aki csak annyit lát, hogy internet akkor kék e betű ha meg tálázat akkor zöld X annak tökmindegy valóban. De én azt tapasztalom, hogy ennél azért tudatosabb az átlag felhasználó is. Sokan jönnek azzal, hogy az öreg mami úgyse érti. Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, az öregek, akik tényleg rászánják az időt a számítógépre, hogy kicsit képben legyenek, azok meg is akarják érteni a működését. Inkább az idióta fiatalok azok akik bár azt mondják róluk "beleszületnek az informatikába" olyan segghülyék hozzá, hogy már fáj. Kicsit messzire mentem... :) Bocsi, de ha valami nme ment át kérdezz rá, nem leszek SG troll a válaszban, tuti.