• Pukkka
    Félre értés ne essék, nem akarok én megtéríteni senkit. Csak eldurran az agyam attól, hogy korlátolt emberek nem tudnak mást szajkózni, hogy csak tabletre jó, meg hogy szar a metro, és akkor már szar a Win8. Mindezt anélkül, hogy használták volna. Adott egy jól összerakott, stabil oprendszer, ala win7. Ezt továbbfejlesztve+metro ui -> Win8. Nem értem mitől kellene szarnak lennie, meg használhatatlannak. Tartom azt is, hogy maga a Metro is egy szerethető könnyen használható cucc. Minden ott van az ember előtt, amire szüksége van, úgy rendszerezi a dolgait, ahogy akarja. Éveken keresztül, szinte mindenki különböző dockokat telepített, az MS most megcsinálta ezt profin, erre jön a lázadás. Nyilván az olyanoknak, mint a lenti hozzászólók, akik naponta 70 programot telepítenek, zavaró lehet, hogy kirakodja az ikonokat, de egy átlag usert nem tudom mennyire érint valóságban érzékenyen az, hogy amit használ kint hagyja, amit meg nem, azt berakja egy tároló csoportba. A régi start menünél, érdekes ez senkit nem zavart. Nem értem, mitől másabb egérrel rákattintani egy csempére, mint újjal. Az benne pont a nagyszerű, hogy kialakítod a saját kis felületedet, utána ugyan azt tudod használni tableten stb. Egérrel sem kényelmetlenebb kezelni, mint újjal.