Chivalry : Medieval Warfare
  • a.carkey
    Nos, mindkét játék marha jó. A WOTR szebb, de kevésbé véres, a Chivalry brutális, viszont szerintem kevésbé felhasználó barát az ijászat rész. Nekem mindkettő bejött. A WOTR szerverein ha van lag, az baromira befolyásolja a játékélményt (eltűnnek a földben a játékosok, ide-oda tűnnek el a playerek), a Chivalryn ez még íjászkodás közben se volt zavaró. Viszont a WOTRban nekem jobban kijött a "mókafaktor", mint a Chivalryban.

A Chivalryban a térképek jobban összerakottabbak, mint a WOTRban, ellenben a WOTRban nekem ami van, az inkább bejön design és kinézet terén.

A Chivalryban viszont a választható classok kiforrottabbak, a WOTRban inkább azt látom, hogy ez vagy az miért jó, és kevésbé működik a kő-papír-olló elv. A WOTRban nekem a lovas rész kevésbé jött be, bár tény, hogy igen jól megcsinálták.

A Chivalryban van több játékórám, a WOTRban kevesebb, viszont egyelőre a WOTRban több lehetőséget érzek HOSSZÚTÁVON, mint a Chivalryban.

Mindezek ellenére aki teheti vegye meg mindkettőt, mert mindkettő hangulatos, és jól lehet velük szórakozni.