• doctore8
    #72
    Nehogy már ezt a bődületesen nagy baromságot terjeszd!

    "Kínában - példának okáért - egyre elfogadottabb az a nézet, mely szerint a mongolid (sárga) rassz jegyeit (kiugró arccsont, mandulavágású szem) a jávai előembertől (amely ugyanezen jegyeket hordozta) kapta örökségbe - ha nem is közvetlen leszármazással. FONTOS tudni hogy nem egyszerűen antropológiai vitákról van szó, hanem kőkemény politikáról."
    Ez egy baromság, amit a kínai politikai vezetés táplál! Dr. Alice Roberts az Íme az ember c. műsorban IS elemzésnek vetette alá ezt az állítást és megdőlt. Gyakorlatilag az ázsiai emberek DNS-ének elemzésével bizonyítást nyert a közös származás.

    "Ha bizonyítást nyerne hogy - teszem azt - a fekete rassz más fejlődési utat és előéletet járt be mint a kaukázusi (fehér) rassz, az alátámasztaná pl. a rabszolgaság (általam amúgy elítélt) intézményét. A tudósoknak ragaszkodniuk kell a jelen teóriához, azaz a teljesen közös származáshoz, mert jelen pillanatban úgy vélik egyedül ez vezet békés együttéléshez."
    Ez semmit sem igazolna! Szerintem, ha igaz lenne a felvetett teória, akkor sem erkölcsös dolog érző, gondolkodó, öntudattal rendelkező lényeket rabszolgasorba vetni, állat módjára kezelni.