• mikromanus
    A storage, lodging és egyéb helyek ugyan neccesek voltak, de korlátosak és betervezhetőek. Az még a "belefér" kategória. Benne volt az "üzletkötéskori" feltételekben. Kb a szerződési feltételeknek megfelelt. Ennyivel simán lehet támogatni egy amúgy normális játékot és kiadót. A gond azzal jött amikor eltértek az előzetesen lefektetett alapoktól. A pénzes itemek eladása pedig ez volt. felrúgták a szabályokat és mást szolgáltattak így már mint amiért fizettél. De még ez se lett volna óriási gond, ha pontosan leírják mit terveznek. De kb 0 infót adtak arról mit akarnak bevezetni. Így meg mindenki a legrosszabbra gondolt (korlátok nélküli pénzes item eladás nagyon magas vagy piaci alapon szabályozott silver áron). Nem ez lett, de a nagy kussolás miatt addigra már sokaknál ledobta a dolog a szíjat.

Nem a gear miatt "panaszkodok", hanem mert a játék p2w és az upgrade system sima szerencsejáték. Lehet ezt kompenzálni, de ezzel lényegében etetjük ezt a fos rendszert és "hitelesítjük" a gennyes üzleti gyakorlatot. De a piac az jó. :) (Én meg még mindig elvagyok a TRI Grunil setemben. Lehetne boss gearem kb ilyen szinten, meg méregdrága kavicsok, de inkább AP-re és life skill dolgokra költök)
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2019.07.04. 13:18:30