• AnuluWork #7025
    Igazából csak feleslegesnek érzem elqurni több tucat MFt, hogy 5-ről 15 legyen.

5 boss armort triztem tegnap, és bár volt pár VC, ill. MF, kék (és piros) kavics eltéve, volt több száz Advice of Valks, különbözőek 10-50ig jópár, stb., egyszerűen sokkal értelmesebb lett volna, ha NEM kezdem el őket encsizni, mert már +9től egy lutri az egész. Le volt írva mennyi kell egy-egy +1hez, dupláját is vettem néha, de akkora random fos volt az egész, hogy ez totál értelmetlen. Igazából, ha a MFt, a kavicsokat, magát az armorokat eladom, sokkal jobban járok, mint hogy encsiztem. Mert pénzben az 5 TRI kb. annyi, mintha semmit sem csináltam volna, de még a AofV is megmarad, a MÁR meglévő FSek is megmaradnak, és van 4 TET boss armorom csak a piacról, mert az árából mind kijött volna, pedig most elég drága kb. minden.

Tehát nem biztos, hogy az encsizés kifizetődő, mert TRI után TETet kapni kb. mintha eladod a TRIt és a nyersanyagot, és veszel egy TETet, de legalább a AofV és a VCk, stb. megmaradnak. :)

Nem tudtok olyan linket, ahol párosítja a classokat, hogy melyikhez melyik armor illik leginkább? Találtam pár összefoglaló guideot, de kellene egy korrektebb darab is.