7793
  • böröczk
    Fél órával maintanance után, 37 fs.

• AnuluWork #7031
    Köszi.
  • SzirmosSzisza
    Balenos afk horgászatra.
  • AnuluWork #7029
    Nem vagyok nagy horgász. Melyik horgászbot most a leghatásosabb?
  • AnuluWork #7028
    Horgászom Heidelben, 1xcsak Rune Islandon találom magam. Ezt most hogy? :D
  • AnuluWork #7027
    Nektek hol jobb a kapás Pearl Mulletre? A parton vagy Heidelnél?
  • Terrana
    ● » Renaissaints « ●
    √҉ Közös kalandozás és fejlődés
    √҉ Céh küldetés, „Boss Scroll” igény szerint
    √҉ Facebook, Discord használata
    √҉ Barátságos, tapasztalt csapat
    ● Jelentkezz bátran! ●
    Jelentkezéshez ingame irjatok rá Feoh vagy TerranaHUN family névre.
    Vagy vegyetek fel discordon Terrana#4185

Utoljára szerkesztette: Terrana, 2019.04.22. 21:48:33
  • AnuluWork #7025
    Igazából csak feleslegesnek érzem elqurni több tucat MFt, hogy 5-ről 15 legyen.

5 boss armort triztem tegnap, és bár volt pár VC, ill. MF, kék (és piros) kavics eltéve, volt több száz Advice of Valks, különbözőek 10-50ig jópár, stb., egyszerűen sokkal értelmesebb lett volna, ha NEM kezdem el őket encsizni, mert már +9től egy lutri az egész. Le volt írva mennyi kell egy-egy +1hez, dupláját is vettem néha, de akkora random fos volt az egész, hogy ez totál értelmetlen. Igazából, ha a MFt, a kavicsokat, magát az armorokat eladom, sokkal jobban járok, mint hogy encsiztem. Mert pénzben az 5 TRI kb. annyi, mintha semmit sem csináltam volna, de még a AofV is megmarad, a MÁR meglévő FSek is megmaradnak, és van 4 TET boss armorom csak a piacról, mert az árából mind kijött volna, pedig most elég drága kb. minden.

Tehát nem biztos, hogy az encsizés kifizetődő, mert TRI után TETet kapni kb. mintha eladod a TRIt és a nyersanyagot, és veszel egy TETet, de legalább a AofV és a VCk, stb. megmaradnak. :)

Nem tudtok olyan linket, ahol párosítja a classokat, hogy melyikhez melyik armor illik leginkább? Találtam pár összefoglaló guideot, de kellene egy korrektebb darab is.
  • Carmang
    Hát igen, 14-ről 15-re felnyomni nehezebb, mint 15-ről TRI-re :) Ezt miért nem alakították át, amikor bevezették a PRI-TRI szinteket...
  • AnuluWork #7023
    Bejött a mobil app, már szarakodik is a market ...
  • SzirmosSzisza
    30 után rakd el, jó lesz később.
  • AnuluWork #7021
    Na, Boss armort utoljára encsiztem. Nem is a TRI-ig jutni nehéz, hanem +9-től +15-ig eljutni úgy, hogy ne sírj amikor egy +60 fsel nem jön össze +13-nál ... A sokkot kell feldolgozni ... :D
  • SzirmosSzisza
    Dragon slayert könnyebb javítani, én maradnék a Dandinál. Offin több AP, de kevesebb accuracy, itt picit class függő melyiknek mi éri meg. Pl egy Witch aki rémesen skálázódik felesleges, de pl ha olyan classod van aki accuracy szegény akkor is jobb a Kzarka. Illetve lassan jön a black star weapon is, ami jobb mindkettőnél csak marha nehéz fejleszteni :D
  • AnuluWork #7019
    Az Offin Tett's Radiant és Dragon Slayer fegyverekbe érdemes egyébként energiát fektetni? Mennyivel jobbak, mint egy Kzarka vagy egy Dandi?
  • AnuluWork #7018
    Köszi mindenkinek.
  • SzirmosSzisza
    Viszonylag sok evasiont ad, könnyű felnyomni PEN-re (olcsó a cron próba) és mivel nem boss item caphrázni is könnyű.

PvE-re addig amíg nincs meg 261 AP nouverrel kutumot érdemes, majd, ha megvan 261 AP kutummal akkor érdemes visszaváltani.
  • AnuluWork #7016
    Ennyi? :)
  • mikromanus
    Mer' olcsófos két sockettel.
  • mikromanus
    Kutumot PvE-re használják elsősorban a jó Monsterek elleni damage miatt. A Nouver tiszta AP. Emiatt lehet jobb PvP-ben, vagy ha nincs "AP cap" a területen és nagyon magas az AP statod..
  • AnuluWork #7013
    Még egy kérdés. Én egy korábbi hozzászólás okán anno az accuracy miatt a Nouver helyett a Kutumot választottam másodlagosnak. Most ez a történet hogyan áll? Kutum vagy Nouver?

A Caphrasos encsiről van valahol egy jó leírás?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.04.09. 06:56:07
  • AnuluWork #7012
    Miért Heve?
  • TomStorm
    Ha ráviszem kurzort egy tárgyra inventoryba akkor miért kattog egyfolytában?El se tudom így olvasni mit ír róla mert ugrál a kiírás
  • SzirmosSzisza
    Szerintem az MS-t felesleges kirakni, másból sokkal hasznosabb buff jöhet (bár ez megint csak akkor ha PvP, PvE-re nem rossz).

Kristályból, meg most a 4 Hoom a meta, 2 a cipőbe, maradék kettő meg általában egyéni preferencia.
  • mikromanus
    Az Urugon ad +1MS-t, így könnyen kijön az alap 5 MS. Lehet "spórolni" 1 kavicsot (ha jön egy kis speed costume itemen), vagy nem kell egyéb buffból összeszedni a +1-et. Az accuracy a bheg-en szerintem mindig jól jön, bár sose játszottam tank jellegűbb karakterrel, hogy a többi opció jobban kelljen. A socketekbe meg lehet rakni akár az újakból is, bár azok elég költségesek "HAN" -ként. Elég jó kombók lehetnek. Korábban kb úgy számoltam, hogy kétfajta kavics set buffja is összejöhet. Persze a CC ellenállás miatt lehet mást súg a tapasztalat. Azért "mindennapi életre" nem tűnnek rossznak a gyűjtögetősek (Hoom, gervish, macalod)
  • SzirmosSzisza
    Eléggé class függő, hogy kinek mi éri meg. Ha evasion build akkor Muskan, ha DR (damage reduction) akkor meg Urugon. Fejesnél Giath-ot szinte senki se használ, vagy Griffon vagy Heve fejes PEN-en + marha sok caphra rá. Kesztyűnél meg attól, hogy van-e elég accuracyd. Felsőnél egyértelműen a dim tree, a 200 hp többet ér, mint a hp regen.

+5 fölött elvileg nem számít, de pl critet szinte senki se rak ki kristályból, mert kaja ad 2-t, elixir meg 2-3-at. Casting/attak speedet ad 3-at a kzarka, maradék 2-t meg ki lehet szedni a +20 accuracys kesztyű kristályokból.

Amúgy ezek akkor számítanak igazából, ha PvP-zel, én pl még mindig muskan/giath-et hordok, mert lusta voltam felhúzni az urugon/griffont TET-re, néha jól jönne, ha azok lennének, de ez van, egyelőre csak AP-t húzom, hogy mobok jobban haljanak, bár az is szopó, mert Witch eléggé rosszul scalel magas AP-n :D
  • AnuluWork #7007
    Melyik a jobb szerintetek?

Griffon vs Giath
    Leebur vs Bheg
    Urugon vs Muskan

A kesztyű és cipő esetén a több DP logikus alapból, de ebben a játékban annyi a "de" ... A Griffon esetén a DP egyforma, de 5% all res vs 100 HP közül melyik a versenyképesebb? A Leeburnál van evasion plusz stat is, de lehet tudni ezek az "UP"ok mennyivel többet jelentenek? A cipőnél pedig a több evasion vagy a damred a fontosabb?

Aztán a DimTS és a Red Nose kapcsán a +200 HP vagy a gyorsabb HP regen a jobb megoldás? A DimTS drágább, populárisabb, de mégis, mekkora különbség van a kettő között, mert a Griffon esetén.

Azért kérdezem, mert végre fegyverek és kiegészítők nagyjából rendben vannak, elég jól állok velük, most már csak a páncélok vannak hátra. De mit érdemes összerakni? Van Veliában vagy 500 nagy kék kavicsom, de mit érdemes encsizni? Mi most az igazán jó set PvEre és/vagy PvPre?

Egyáltalán a +5ön felül crit, Aspeed és Casting számít valamit, ha mondjuk +6 vagy több?
  • Terrana
    A "Hungarians" guild PvX guild tagfelvételt hirdet!Egyenlőre emebereket keresünk hosszabb távon pedig amire van igény olyan guild programok lesznek.Ha csatlakozni szeretnél akkor irj privát üzenetet TerranaHUN family névre vagy vegyél fel Discordon Terrana#4185:
  • AnuluWork #7005
    Nyihi. Ua. technikával, mint az övnél, meg is lett 1 napi harccal a TRI Faith Old Moon Necklace :)
  • TomStorm
    Köszi!
  • SzirmosSzisza
    Igen, össze vannak vonva.
  • TomStorm
    Hali.
    A Steam és a normál kliensen játszó playerek együtt vannak?
  • Terrana
    A "Hungarians" guild megnyitotta kapuit!Várunk minden magyar embert/elfet/orcot/demihumánt! GS követelmény nincs!!Szeretnénk összehozni egy baráti PVX guildet!Van emberünk oktatni/tippet adni pvp-ben és lifeskillben egyaránt!Egyelőre fejlődünk de jövünk felfele mint a talajvíz! ;)
    Ha bármi kérdésed lenne vagy csatlakozni szeretnél akkor irj üzenetet ingame : TerranaHUN vagy vegyél fel discordon Terrana#4185
  • AnuluWork #7000
    hehe.
  • SzirmosSzisza
    Nagyon le fog menni az Ogre ára szóval megpróbálhatsz pénzt is gyűjteni. Én is épp TET tungrad övre gyűjtök, már csak 4-5 milliárd kell :D
  • AnuluWork #6998
    Még egy info:

Be volt lőve egy kamasylva 7 napos és egy item collection increase scroll (60 mins) sem járt még le ...

A nagy menet persze a tri ogre lenne, de meglepődnék, ha megadná majd a nyakláncot.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.03.31. 10:15:27
  • AnuluWork #6997
    A harmadik működött, bár gondolom erősen random minden. :)

Mindegy, nem tudom, próbáljátok ki ... hátha segít .,..

Úgy lett meg, hogy az első napit enhancoltam amíg le nem ment 20%ig. (Nem adta be a trit.)
    Utána váltottam a 2. övre amit kaptam, és azt úgy fejeztem be tegnap, hogy PRI. Ma nyomtam rá még egy encsit, de levitte alapra, Na utána ismét lett pri. Itt abbahagytam a csík nézegetését, és fast modban encsiztem tovább. A pri után aztán beadta a duot és utána rögztön a trit.

A Trit beváltottam, de vsz kár volt, szerintem már nem fog adni új küldit holnap, így -2 millával kevesebbet kapok az eladandó övek kapcsán. :(

Ezután Luneinél már nem tudsz fragmentre váltani övet sem ...
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.03.31. 10:10:58
  • AnuluWork #6996
    Ha megvan a TRI, és be is cserélted, nem is engedi enhancholni a maradékot (maradt két 100%os állapotú övem) a kis holdakkal. :(

A manual szerint már csak el kell adni az öveket.
  • AnuluWork #6995
    Hehe, az időátállítás miatt elég volt 1 iránytű. :)
  • AnuluWork #6994
    Annyira meglepődtem ... Ezt hogy lehet becserélni? Ugyanúgy, mint amikor duo, pri és egyéb FOMBokat cserélünk be, vagy ez egyből gyűrűt ad? Meg kell lennie a 6 fragmentnek?

UPDATE: Pipernél, nem pedig Luneinél, mint a fragmenteket. Kira.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.03.31. 09:49:07
  • AnuluWork #6993
    Yeee! Tri Faith Old Moon Belt!!! Yippie!