• SzirmosSzisza
    Teljesen mindegy, hogy meglett-e nyesve, több, mint 1 évig bent volt, talán fél évig tolták keményen is, az alatt annyi silvert össze lehetett szedni ami elég a játék végéig.

A linkelt kép EU-n van, találkoztam is már vele siegen, olyan gyorsan rég nyomtam hátraarcot, de itt egy másik smh gear, UPS-ben mindig volt 1-2 speedhacker akit ugyan banoltak, de a pénzt bent maradt, t1 payout 1 milliárd körül volt náluk, t10 8-9 körül, most ezt képzeld el hónapokig, vagy ha van pénzed akkor 2-3 naponta váltogatva a guildeket és venni hasonló mennyiségű silvert. Szerintem ez sokkal károsabb volt a játékra, mint a kosztüm/VP eladás ami ráadásul a new p2w játékosoknak még jó is.

Open worldben meg nagyon ritkán futsz össze ilyen gearelt játékosokkal, vagy ha igen akkor egy idő utád tudod, hogy pl mediah 5 és 6 Hystria-t felesleges próbálni, mert úgyis ott lesz az a player egész nap :D

#6966: nem nagyon van más értelmes MMO a piacon hasonló szintű combattal, grafikával és mélységű life skillel (külön külön még talán, de együtt biztos nem). A p2w meg ugye mindenkinél máshol veri ki a biztosítékot, maga a játék már a kamuval és worker slot vásárlással p2w volt induláskor :D